من الان دو هفتست دماغمو عمل کردم مثلا به سبک نیمه فانتزی دماغم قبلش گوشتی و پوست ضخیم بود. دکتر بهم گفت مشکلی نیست عمل میکنم فقط ورم زیاد میکنی. بعد روز گچ برداری انقدررررر وحشتناک بود دماغم قشنگ انگار عمل نکرده و گنده الان قشنگ یک هفتست دارم گریه میکنم برعکس خالمم اومد خونمون انقدر بهم خندید مسخره کررررررد. گفت وااای کجا رفتی بگو من به دخترم بگم نره. حتما باید شکایت کنی. حالا من عکسمو گذاشتم هرکی تجربشو داره بگه دماغ اینجوری که انگار عمل نکردست میتونه درست شه؟. یا از الان به فکر یه دکتر دیگه و ترمیم باشم؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید