2777
2789
عنوان

شوهرم با همه مهربونه جز من

430 بازدید | 62 پست

با خانوادش با همکار با همسایه با دوست مهربونه مودبه.اما با من گارد داره همش توهین .تو چت دیدم برا خواهرزاده ش قلب وبوس فرستاده اما تو این چندین سال زندگی مشترک برا من یه بار هم قلب نفرستاده.احساس میکنم دوستم نداری پریشب هم می‌گفت بچه ها بزرگ شدن برو گفتم خوب زودتر چرا نرم به من چه که بچه ها بزرگ بشن جوونی من بره بیشتر از این 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خصوصیات خود شیفته بخون برآمدم خودشیفته دقیقااا همینجورهدقیقا روانشناس همین مثال میزد که با همه خوبه الا شما شخصیت نمایشگاهه با دیگران خانوادشم از خودش میدونه ... که با اونا خوبه

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

خصوصیات خود شیفته بخون برآمدم خودشیفته دقیقااا همینجورهدقیقا روانشناس همین مثال میزد که با همه خوبه ...

متاسفانه همینطوره

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

تو مثل من عمرتون حروم نکن ده ساله دارم با این نر زندگی میکنم درست نشده تاپیکام بخون راجبش پیر شدم صدتا بیماری گرفتم سر اعصابم 

حالا که اینجوری شد تو هم با بی رحمی تمام سرشو بیخ تا بیخ با پنبه ببر

در ظاهر خوب باش ولی در باطن و در رسیدن به خواسته هات رحم نکن بهش

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
خصوصیات خود شیفته بخون برآمدم خودشیفته دقیقااا همینجورهدقیقا روانشناس همین مثال میزد که با همه خوبه ...

خودمم شک دارم به خودشیفته بودنش .مرتب تحقیر توهین می‌کنه بهم حس حقارت میده نمیزارع رانندگی کنم منو پایین می‌دونه خودشو بالا .

تو اینستا بزن هشتم خودشیفته ببین چیا میاد راجبش جز سمی ترین آدماست من یادم رفته حرفاشون بخونی قشنگ فک میکنی خداس نشسته شوهرت توصیف میکنه 😭😩😫😁

خودمم شک دارم به خودشیفته بودنش .مرتب تحقیر توهین می‌کنه بهم حس حقارت میده نمیزارع رانندگی کنم منو پ ...

دقیقا خودشیفته 

یک خود شیفته به هیچ وجه درمان نمیشه بلکه کار طرف مقابلش به قبرستون یا تیمارستان میکشونه ،

خود شیفتگی تنها اختلال روان است که خودش به درمان مراجعه نمیکند بلکه انقدر به شما فشار روحی میاورد که مجبور میشوید خودتان برا درمان اسیب هایش درمان شوید