2777
2789
عنوان

شوهرم با همه مهربونه جز من

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 62 پست
تو مثل من عمرتون حروم نکن ده ساله دارم با این نر زندگی میکنم درست نشده تاپیکام بخون راجبش پیر شدم صد ...

من سیزده ساله.الان دیگه منتظر اینم شغلم درست بشه فقط دکمه شو‌بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مثل من عمرتون حروم نکن ده ساله دارم با این نر زندگی میکنم درست نشده تاپیکام بخون راجبش پیر شدم صد ...

همسرت خودشیفتست؟

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

نه خانوادش خوبن باهاش

اگه بهت اینجور میکه جدا شو عین من عمرت حروم نکن الان من دنبال یه جواب سر راستم از شوهرم جوابم بده میرم عمرم حرومه نمیکنم بیشتر از این 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

خودشیفتست شک نکن

ببین به خودش میرسه ولی دوست ندارم من به خودم برسم پول بهم نمی‌ده هرچی ام مسخره برا خودش همه چی هم از من پنهان می‌کنه مرتب هم بهانه می‌کنه وتحقیر میکنه

من سیزده ساله.الان دیگه منتظر اینم شغلم درست بشه فقط دکمه شو‌بزنم

شعلت چه ربطی به اون داره تمومش کن بخدا یکی از فامیلا ما جدا شد الان یه شوهر پولدار کرده چقدررر خوببب بخدا عمرت حروم نکن من باورم نمیشد اون‌یکی دوستمم جدا شد یه شوهر پولدار کرد و چه خوب دوتاشون خوشبخت شدن ماییم بخدا چسبیدیم به این عنا

ببین به خودش میرسه ولی دوست ندارم من به خودم برسم پول بهم نمی‌ده هرچی ام مسخره برا خودش همه چی هم از ...

می‌دونم چی میگی خودشیفتست فداتشم شک نکن با همچین آدمی دارم زندگی میکنم مادرو پدرو شبیه خودش داره اخلاق و رفتار ؟

اگه بهت اینجور میکه جدا شو عین من عمرت حروم نکن الان من دنبال یه جواب سر راستم از شوهرم جوابم بده می ...

خب قطعی نمیاد اقدام قانونی کنیم فقط زبونی میگه ده بار میگم تمومش کنیم من دیگه کشش ندارم میگه نه تو مقصری تو بدی تو‌فلانی

شعلت چه ربطی به اون داره تمومش کن بخدا یکی از فامیلا ما جدا شد الان یه شوهر پولدار کرده چقدررر خوببب ...

چند ماه زمان نیاز دارم چون ارگان دولتیه تاهل امتیاز داره .فقط منتظرم کارم اوکی بشه دیگه بریدم

می‌دونم چی میگی خودشیفتست فداتشم شک نکن با همچین آدمی دارم زندگی میکنم مادرو پدرو شبیه خودش داره اخل ...

اره مادر پدرش عین خودشن.اوایل تعجب میکردم از رفتار های مادرش که یه پیر زن چقد می‌تونه خودخواه باشه بعد برام عادی شد

ببین به خودش میرسه ولی دوست ندارم من به خودم برسم پول بهم نمی‌ده هرچی ام مسخره برا خودش همه چی هم از ...

دقیقااااااا شوهر منم همینه لعنتی خود شیفته ها مثل همن ببین  تو این ده سال برا من هیچی نخریده برا خودش کلی لباس . جالب اینکه میکنه با این وضع استایل من با بقیه مقایسه میکنه  آخرین مانتوم بر میگرده به یک سال قبل کرونا . میگم با این شرایط استایل من به نطرت میخواد چطور باشه من با اونا که ماهی یه دست مانتو می‌خرن مقایسه میکنه ،خرج درمانم نمیده انتطار داره من سالم شنگول باشم سه ساله مربص شدم روماتیسم همش از اعصابم . بت دیگران شخصیت نمایشی داره خوبه با خانوادش عین خودش رفتار میکنه با من .. خودشیفته ها فقط با زنشون بدن 

اره مادر پدرش عین خودشن.اوایل تعجب میکردم از رفتار های مادرش که یه پیر زن چقد می‌تونه خودخواه باشه ب ...

وآیینی خانوه اینم به شدتتتتت خود خواه خود شیفتن