2777
2789
عنوان

کاربری شما دست چند نفره⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 66 پست

یه سوال چطوری کاربری دست چند نفره؟

یعنی همزمان میشه استفاده کرد؟

یعنی هر کس تو گوشی خودش نصب میکنه یا باید با یک گوشی وارد شد؟

همزمان میشه وارد شد؟

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

همه تاپیکهای خودمه

وچندتا کاربری دیگه هم دارم که همین هاسوصرف دردل کفتم

همیشه

و اینکه هیچوقت راهنمایی نخواستم

مگر بعضی چیزهای خواستم‌نظر بدونم

ویا کلا خواستم بینم مث خودم هست انجوی آدم امیدوار تریشه

زندگی قبلی که بودم ۹۷ عضو بعد

کلا زا زندگی موقعی که نو زندگی قبلی بودم

دوسال جدایی خلا نیازها

و ازدواج مجددم

بارداری  سونو 

سلفری  و اسم بچه و سیسمونی لباس بزارم

وبعد مشکلات اگزما پسرم این یکسال

یکسالشه پسرم

و خیلی چیزها  تاپیک زد

دست دو نعره سه نفره !

خواهرم دوستنم  و.‌عجیبه

خیلی هم چرت دیدن اینایی که اینجوری هستن

ونامعلوم ن!

من گوشی خودم کسی دیگه نمیدم رمزو

یا بره

[یا مثلا بگم این  همه مورد تاپیک  دارم

وبگم همشون تقسیم کنم پس 

تاپیک ها بگم این ها مال اون

اونا مال من

خصوصا دوتا زندکی

مدارک دانشگاهی هم]

دیگه هیچکس نمیفهمه 

مثلا اینجوری کنم !!

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ اون روز رفتم داخل اکانت زری @ملکه70‍ داشتم ب افی میگفتم ک سارام میگفت بگو شام چی خوردی گفتممیگه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

دختر آبجیمکه دائم و یک دو تا از رفیقام میان سرک میکشن بعضی وقتا🤕چون رمزمو دارن وارد میشنولی کامنت ن ...

راس میگی😬

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

راس میگی😬

بخدا دختر آبجیم ک نمیدونم کی ها میاد و کی میره و چی میخونه ازم🤦‍♀️

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

الان تو خودتی یا یکی دیگه ای؟🤣

الان اصغر سگ سبیله🤣

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂