2777
2789
عنوان

کاربری شما دست چند نفره⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 66 پست
دست خودمه فقطاما همیشه برام سوال بود قیمت یه سیمکارت چقدره مگه مشترک استفاده میکنن؟نمیدونم شاید بگید ...

دقیقا

الان فکر کن  مثلا اوج آسمان ، ۵ نفر بود 🤣🤣

اوج آسمان فقط باید یه نفر باشه

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچند باور نمیکنم از بیخ و بن این موضوع رو 

ولی این اگه واقعی باشه خیلی خطرناکه شاید یکیشون تاپیک سیاسی زد شاید یه خطایی کرد دیگه اونی که سیمکارت رو داره میره به فنا

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

از۸۸ هستی🤯🤯اون موقع گوشی هوشمند بود؟؟؟

با کامپیوتر میومدم

بعدش لب تاپ خریدیم 

بعدش دیگه با گوشی

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
دقیقاالان فکر کن مثلا اوج آسمان ، ۵ نفر بود 🤣🤣اوج آسمان فقط باید یه نفر باشه

خب مثلا من با کاربر اوج آسمان مثلا دوستم خب؟

توی ذهنم یک فرد رو تصور می‌کنم دیگه آخه چجوری چندین نفرو در نظر بگیرم 

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

خب مثلا من با کاربر اوج آسمان مثلا دوستم خب؟توی ذهنم یک فرد رو تصور می‌کنم دیگه آخه چجوری چندین نفرو ...

همین دیگه

آره

هرکسی باید اکانتش مال خودش باشه

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

یا خدااااااااااااا چرچی🤣🤣پس مواظب باشم

خخخ اون روز رفتم داخل اکانت زری @ملکه70‍ 

داشتم ب افی میگفتم ک سارام میگفت بگو شام چی خوردی گفتم

میگه چرا دائم توی اکانت های همدیگه این🤣🤣🤣

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

فقط خودم 

اصولاً بنظرم همون‌طور که در دنیای حقیقی شخصیت دارم

در دنیای مجازی هم باید شخصیت خودمو داشته باشم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

خخخ اون روز رفتم داخل اکانت زری @ملکه70‍ داشتم ب افی میگفتم ک سارام میگفت بگو شام چی خوردی گفتممیگه ...

الان تو خودتی یا یکی دیگه ای؟🤣

من اونایی که‌میگن اکانتمون دست چند نفره رو اصلا باور نمیکنم حتی شما😁

دیگه خودش اعتراف کرد که  با تاپیکهای متضادش ‌کسی نمیتونه کارا گاه بازی در بیاره.

چون سریع ناله و نفرین مکنه که اون تاپیک مال من نبوده و مال دوستم و دختر خالم و همسایمون و فلانی بوده      

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

اکانت ادم مث شورت ادم میمونع 

منم این اکانتو از ی تفر دیگه گرفتم 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم