2777
2789
 منم مثل شمام استارتر.باورم نميشد بيام اينجا اينقد حالم بهتر بشه.ديشب خيلي دلم گرفته بود وقتي ا ...

عزیزم شما بودی پرسیدی من کجاییم؟

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیچاره ک توشهرغریب بادوتابچه کسی وهم ندارم خانوادم تبریزخودم زنجان دارم دق میکنم خیلی بی کسم بخدا ...

هنوز تو خوبه دوتا وروجک داری من چی ک تک و تنها   اونم ی شهر غریب...بعد تازه شاید باورت نشه از صبح تا الان اصلا گوشیم زنگ نخورده😔

۱۳ روز تا خوش اندام شدنم🙄😍
الانم رفته اردو اموزشی چند روزه ازش بی خبرم.

آخی یادش بخیر...گوشی نبرده با خودش تو پادگان؟؟؟؟من اینقد از این اردوهه بدم میومد خداروشکر دو دفعه بردنشون هردودفعه شش هفت ساعت بعد برا بارون برگشتن

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
آخی یادش بخیر...گوشی نبرده با خودش تو پادگان؟؟؟؟من اینقد از این اردوهه بدم میومد خداروشکر دو دفعه بر ...

وای چه خوب عزیزم..نه متاسفانه دزفوله هیچ بارونی نیست الان.کجا بودن سپاه یا ارتش؟

سلام خانما من چی بگم پس با ی دختر یکسال و ده ماهه تو خونه تنها تازه باردار هم هستم شوهرم از صبح میره تا 12شب کنابخونه درس میخونه از شهریور تا حالا این وضعیت منه دیگه داغون شدم تااردیبهشت هم ادامه داره این وضعیت 

هنوز تو خوبه دوتا وروجک داری من چی ک تک و تنها   اونم ی شهر غریب...بعد تازه شاید باورت نشده از ...

اخی عزیزم بخدامنم زیادکسی بهم نمیزنگه خودم طرح رایگان میزنم به خانوادم زنگ میزنم اونام بابی حوصلگی جواب میدن

سلام خانما من چی بگم پس با ی دختر یکسال و ده ماهه تو خونه تنها تازه باردار هم هستم شوهرم از صبح میره ...

هرچی فکر میکنم میبینم وضعیت من از همه ناجور تره ..من تا ۱شب تنهام😭😭😭😭😭

۱۳ روز تا خوش اندام شدنم🙄😍
دوستته یا همسرت؟؟؟من و شوهرم موقع آموزشیش دوست بودیم فک کن من مشهدبودم اون اراک...ی روز صب خواب بودم ...

دوستمه عزیزم.عشقمه واقعا خیلی دوسش دارم😢

اخی عزیزم بخدامنم زیادکسی بهم نمیزنگه خودم طرح رایگان میزنم به خانوادم زنگ میزنم اونام بابی حوصلگی ج ...

الاهی خیلی بده اینجوری کسی درکت نکنه دلم گرفت واست ایشالا حالت بهتر شه حال منم بهتر شه منم خیلی تنهام