2777
2789
رفتم دادگاه وتفاهمی جداشدم بچه هامم ورداشتم برامهریم بااین همه مشکلات هیشکی پشت وپناهم جزخدام نبودبخ ...

ببخشین اگ زیادشدولی یک میلیاردم ازدردام نبودخیلی بدبختم من بهم دعاکنین خانومامن وبچه هام خیلی تنهاییم بچه هام مدرسه میرن رفتم قالی بافی یادگرفتم توخونه ببافم پیش بچه هام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا چه صبری داشتی الان بهتری...

ن زیادخوب نیستم اونقدطلاق گرفتنی من وشوهرم گریه کردیم اون التماس میکردمن بخدافقط بخاطربچه هام چشلم ورواون زندگی بستم هیچ احترامی نمونده بودبچه هاتامیدیدن باباشون داره میادخونه دروقفل میکردن ک نیادمیگفتن میخوای مامانم وبزنی پسرکوچیکم اونقدباتعصبه هااون بیشترازهمه کتک میخوردپسربزرگمم استرس گرفته بودفقط ناخن هاش ومیخورد یه عالمه چاق شده بودالان دیگه کم کم داره لاغرمیشه اونقدباهاشون حرف میزنم بیچاره بچه هام ن ازخانوادی من ن ازخانواده ی باباشون محبت ندیدن اینجاهم سه تایی فقط توخونه جایی نداریم

بازم ببخشین اگه ناراحتتون کردم براماهم دعاکنین وارزوهای خوب بکنین ک خداماروتنهانذاره

خدا بزرگه انشالله خودش صبر بهت بده و تنت سالم باشه و ی راهی بزاره جلو پات

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
آره دوتا دختر دارم یکیش چها سالشه یکیشم بیستو شیش روزشه هشت ساله ازدواج کردم هیچی از عمرم نفهمیدم بی ...

من زمان عقد باردار شده خیلی لحضات سختی رو گذروندم الانم تا اومدم دخترمو از شیر بگیرم ی خرده سرمو راحت بذلرم رو زمین ناخواسته باردلر شدم

الانم هنوز دخترم شیر میخوره من 94عقد کردم 95دخترم  دنیا اومد هیچ زندگی دو نفره ای  که راحت باشه زیر یک سقف نداشتم همش حالت تهوع داشتم تازه ازدواج کرده بودم و تنها شده بودم ی دفعه از خانوادمم جدا شده بودم دور هم بودم خیلی سخت بود