2777
2789
عنوان

یعنی تنها جایی که دیدم قدر منابع طبیعی و نمیدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 62 پست
آخ گفتی من دلم کباب میشه وقتی آب تصفیه شده رو طرف میگیره تو حیاطش یا کوچه وای می‌خوام لهش کنم حالا د ...

دقیقا و اون موقع تر و خشک با هم میسوزن

یکی مثل شما که درک و شعور داره باید بخاطر نفهمی و اسراف یه آدم بی‌شعور اذیت بشه

کاربری دسته منو خواهرمه
بحث اسراف که کاملا درسته و همه باید مصرف درست داشته باشنولی بحران کم ابی بخش خیلی خیلی کوچیکیش برمیگ ...

این اعداد فقط گول زدن خودمون چطور اینهمه خروجی فاضلاب شهری هست و فقط 6 درصد آب مصرفی برای خانگی هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان‌ما‌روستاییم‌یه‌روز‌در‌میان‌آب‌قطعه‌،میگن‌چون‌آب‌کمه‌باید‌صرفه‌جویی‌بشه

آره دیگه متاسفانه تر و خشک با هم میسوزن 

عده ای اسراف می‌کنند و بی خیالن 

عده ای هم مثل ما حرص میخورن 

انشاالله باران بباره و کشاورزان عزیز ضربه نخورن

کاربری دسته منو خواهرمه
خاله ی شوهرم میگفت جریمه های سنگین برامون در نظر میگیرن و جالبه انگلیس همش بارونیه

کشورای اروپایی و آمریکایی بخاطر اجازه نداشتن نیست که توالتشون رو نمی شورن، چون آب مصرف نمیکنن برای دستشویی درنتیجه کفپوش راه آب هم ندارن و فقط تمیز میکنند دستشویی رو

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

من به خاطر همین کمبود منابع نمیدونم بچه بیارم، نیارم... اصلااااا دلم راضی به بچه دار شدن نیست، هرچی جمعیتمون کمتر باشه... کشور کم جمعیت تری باشیم زندگیمون بهتر میشه. 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
این اعداد فقط گول زدن خودمون چطور اینهمه خروجی فاضلاب شهری هست و فقط 6 درصد آب مصرفی برای خانگی هست

والا منم 6 درصد و نمی تونم باور کنم. حالا بماند جمعیت ایران بیشتر شده این آمار برای چندین ساله پیش بوده

کاربری دسته منو خواهرمه
کشورای اروپایی و آمریکایی بخاطر اجازه نداشتن نیست که توالتشون رو نمی شورن، چون آب مصرف نمیکنن برای د ...

عزیزم خاله همسرم بریتون زندگی میکنه دقیقا گفت اجازه نداریم و جریمه داره

کاربری دسته منو خواهرمه
آره دیگه متاسفانه تر و خشک با هم میسوزن عده ای اسراف می‌کنند و بی خیالن عده ای هم مثل ما حرص میخورن ...

عده‌ای‌خیلی‌نفهمن‌مثلا‌امسال‌کشاورزا‌ضرر‌کردن‌اونوقت‌کسایی‌که‌زمین‌دارن‌میگن‌به‌ما‌چه‌،ما‌که‌زمین‌نداریم‌یکی‌نیست‌بگه‌تو‌هم‌از‌همون‌گندمها‌میخوری‌،الان‌اکثرا‌اینجا‌کشاورزن‌وقتی‌کشاورز‌محصولش‌خوب‌باشه‌خوب‌از‌توی‌فروشنده‌هم‌بیشتر‌خرید‌میکنه‌وقتی‌کشاورز‌برداشتش‌خوب‌باشهبه‌فکرش‌میرسه‌که‌پسرشو‌دوماد‌کنه‌،خوب‌همه‌ی‌اینا‌به‌هم‌گره‌خورده‌،خشکسالیه‌که‌الان نون‌رو‌گرون‌کردن‌فکر‌میکنن‌نون‌از‌هوا‌فضا‌میاد‌نون‌از‌گندم‌میاد‌گندم‌هم‌با‌‌آب

والا منم 6 درصد و نمی تونم باور کنم. حالا بماند جمعیت ایران بیشتر شده این آمار برای چندین ساله پیش ب ...

این اعداد الکی هست من فقط آب شستن میوه و سبزی جمع میکنم برای گلهام کلی آب میشه

عده‌ای‌خیلی‌نفهمن‌مثلا‌امسال‌کشاورزا‌ضرر‌کردن‌اونوقت‌کسایی‌که‌زمین‌دارن‌میگن‌به‌ما‌چه‌،ما‌که‌زمین‌ند ...

دقیقا کاملا درست گفتید تمام اینا زنجیروار بهم وصل هستش 

خوشحال شدم هموطن فهمیم و عاقله ای مثل شما رو دارم عزیزم 

کاربری دسته منو خواهرمه
عزیزم خاله همسرم بریتون زندگی میکنه دقیقا گفت اجازه نداریم و جریمه داره

من ایران نیستم و اینجا توالت ها راه آب نداره درنتیجه نمیشه شستش.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

و کمترین حقوق و مزایارو در کشور کلرمندای منابع طبیعی دارن 

دیگه میزان اهمیت رو از همین میشه فعمید

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻