2777
2789
عنوان

یعنی تنها جایی که دیدم قدر منابع طبیعی و نمیدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 62 پست
عمرا ایران به اون مرحله برسه

از چه نظر؟ فرهنگ توالت رفتنشون کلا با ایران فرق میکنه.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

ما خیلی عقب هستیم اینجا با ظرف یا کیسه میبری برا خرید تعجب میکنن. 

سیستم جمع آوری بازیافت از مبدا خیییییلی ضعیف. 

فرهنگ مصرف آب بالا. 

فقط تنها چیزی که خیلی سریع مثل خارجی ها شدن کشف حجاب. طبیعی کردن رابطه های جنس مخالف. هر کسی یک حیوون خونگی داره و اسمشو گذاشتن دوستدار حیوان. 

😔😔😔😔

دلم پر از این آدمها که فقط اینطور موارد از خارج یاد گرفتن و خودشون با فرهنگ میدونن. 

وقتی کنار کوچه رابطه جنسی برقرار میکنن و من باید 🤐لال باشم چون از نظرشون من فرهنگ ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمای همسایه روزی دوبار حیاط میشورن ایقدر چندساله میشورن که حتی وسط جاده ترک برداشت اب جمع شده بود یه طرف. یکیش همش میگفت تمیزم اخرشم معلوم شد گوه تر از خودش نیست بچه هاش میگفتن اشپزخونه کثیف بوی چربی و کثیفی میاد لباسا جمع نشده و نشسته . خواستم بگم تو داخلو تمیز کن خونت بوی گل بده نه حیاطو بیرون 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

ما خیلی عقب هستیم اینجا با ظرف یا کیسه میبری برا خرید تعجب میکنن. سیستم جمع آوری بازیافت از مبدا خیی ...

به امید روزی که تمام نکات مثبت و مفید و تقلید کنیم 

نه نکات منفی و به درد نخور

کاربری دسته منو خواهرمه
از این موارد زیاد دیدم متاسفانه

خداییش در رابطه با این موضوعات کاش روزی فرهنگ سازی شکل بگیره 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

خداییش در رابطه با این موضوعات کاش روزی فرهنگ سازی شکل بگیره

آره واقعا مثلا تو همین نی نی سایت یا اینستاگرام 

انقدر باید گفته بشه و فرهنگ سازی بشه تا مردم رعایت کنند

کاربری دسته منو خواهرمه
زتگ بزنین میان برا اومدن آب تو کوچه تذکر میدن و بعد جریمه

یعنی خودشون دیگه کی میخوان بفهمن الکی اب نریزن. والا قبلا اومدن فایده نداشت

اونا کونشون هم نمیشورند 

در کل نسبت به ایرانیا کثیف‌ترند 

آره اینجا هم زیاد اسراف میشه هم به خاطر فرسودگی لوله ها هم تو بخش کشاورزی 

هم بعضی مشترکین پرمصرف

و اینکه درگیر خشکسالی هم هستیم 

آینده در صورت تداوم این شرایط قطعا به مشکل میخوریم.