2777
2789
عنوان

خیرسرم کنکور دارم ولی هیچ کاری نمیکنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2147 بازدید | 232 پست
درصدای من مال 403 بود البته اولین سال بود حتما اون سال اسون بوده ، نمیدونم واقعا برا من ک راه دیگه ا ...

اره منم همون اولیم 403 بود اونموقع اسون تر بود

اگه نظرتونه تلگرام یه گروه بزنیم بخونیم بهم انگیزه بدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین بعد چون پایمون قوی نیست نمیشه دوازدهمم خیلی خوب استارت زد چون پایه مشترک داره عادت به درس خون ...

امروز کلا یه جلسه زیست دیدم تازه هم شروع کردم حساب کردم تا اربیهشت تازه میرسم به بقیه اونم اگه پشت سر هم ببینم💔 اینجوری میشه که هر چی هم مشاور بگه میشه تو که دستت تو کاره میدونی که نمیشه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

منم به خاطر این تحمل میکنم که مامان بابام من نباشم دیوونه میشن تاحالا که سابقه خودکشی ناموفقم داشتم. ...

جرعتش ندارم ب اندازه کافی هم دشمن شاد کن شدم دلمم برا مادرم میسوزه مگر ن نه من مهمم برا بابام نه اون برا من

ب سرم میزنه فقط بشینم الان سوالای کنکور رو بخونم پاسخنامشون یاد بگیرم همش فیلم دارم میترسم تا خود فر ...

لازم نیست همه درسارو فیلم ببینی جاهایی که اشکال داری فیلم ببین

حتما برنامه ریزی کن

نترس فقط شروع کن

حتما ازمون بده نقاط ضعفت رو پیدا کن

میرسی نگران نباش

وای داغ دلم تازه کردی منم کلی فیلم دارم😭

من دیگه قید ریاضی و فیزیکو زدم بلکه بتونم فیلمای زیست و شیمی رو تموم کنم😭 تازه از اونور نهاییا هم هیت خاک تو سر من که پارسال لاقل نهایی رو نخوندم

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

منم ۲۱سالمه هنوز گیرم پارسال ی غلطی کردم کنکور ندادم و نخوندم

حس میکنم شده بلای جونم ی بیماری غده بدخیم روزی که خلاص شم از کنکور حس رهایی از سرطان رو دارم خیلی درده از اینورم وسواس و مشکلات فکری

اسی رتبه هات چند میشد هر سال

من تو حسرت پرستاری دارم میسوزم نمیشه انگار ی عواملی نمیذاره اصلا خوب بخونم عذاب وجدان کشتم

هعیی با گوشت و پوستم درکت میکنم(:منم مادر خوبی ندارم کلا مهم نیس براش حتی خوشحالم میشه من قبول نشم � ...

روح و روانم بدنم رو هم داغون کردم از تیر پریود نمیشم من..من انگار از جنگیدن خستم همه ی این سالها جنگم سر پیچوندن خونواده راضی کردن خونواده اینکه چطوری درس بخونم اینکه چطوری شرایط مهیا کنم برا خودم حتی از یه جایی ب بعد حمایت مالی هم نداشتم همش فکر میکردم چطوری کتاب جور کنم طلا بفروشم و... حالم بهم میخوره اصلا