2777
2789
عنوان

یعنی تنها جایی که دیدم قدر منابع طبیعی و نمیدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 62 پست

این‌آبی‌که‌ما‌داریم‌مصرف‌میکنیم‌طی‌صدها‌سال‌جمع‌شده‌،صد‌سال‌قبل‌هم‌که‌لوله‌کشی‌نبوده‌،الان‌با‌این‌مصرفی‌که‌ما‌داریم‌فکر‌نکنم‌فرصتی‌برای‌جایگزینی‌باشه‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی هم که هست اینه که اونجا اصلا منابع ندارن و گرونه

والا دوست من تا نزدیکی مرگ میره اما نمیتونه کولر یا شوفاژ استفاده کنه تو فرانسه چون باید از شکمش بزنه واسه پول قبض

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

حق ندارن سرویس بهداشتی بشورن! 🤢فکر نمیکنی این بی فرهنگی تا با فرهنگی اصراف زیاد درست ولی خداروشکر ا ...

نظافت که اصل زندگی عزیزم اما اسراف کار اشتباهی هست و متاسفانه دودش تو چشم همه میره

کاربری دسته منو خواهرمه
دیشب‌یکی‌تاپیک‌زده‌بود‌همش‌استرس‌دارم‌منم‌گفتم‌من‌هم‌استرس‌دارم‌از‌بی‌آبی‌میترسم‌از‌آینده‌ی‌بچه‌هام‌ ...

فداتشم من با تمام وجود درکت میکنم

کاربری دسته منو خواهرمه
یه چیزی هم که هست اینه که اونجا اصلا منابع ندارن و گرونهوالا دوست من تا نزدیکی مرگ میره اما نمیتونه ...

آره فرانسه همینه آلمان هم اینجوریه مثلا تو زمستون دختر عمه هام ده دست لباس گرم میپوشن تا شوفاژ روشن نکنن

کاربری دسته منو خواهرمه
این‌آبی‌که‌ما‌داریم‌مصرف‌میکنیم‌طی‌صدها‌سال‌جمع‌شده‌،صد‌سال‌قبل‌هم‌که‌لوله‌کشی‌نبوده‌،الان‌با‌این‌مص ...

آی دهنت پر از گل و مروارید دقیقا حرفه منم همینه

کاربری دسته منو خواهرمه
حیاط باید با ریختن کمی آب جارو بشه ولی دسشویی کهنه کشیدن دیگه نهایت کثیفی 😑مگه دسشویی چقدر شستن میخ ...

خاله ی شوهرم میگفت جریمه های سنگین برامون در نظر میگیرن و جالبه انگلیس همش بارونیه 

کاربری دسته منو خواهرمه
آی دهنت پر از گل و مروارید دقیقا حرفه منم همینه

نمیدونی‌دیشب‌که‌گفتم‌مسخره‌ام‌کردن‌گفتن‌فعلا‌که‌زنده‌ایم

کسی‌نمیگه‌آب‌حرف‌اول‌رو‌میزنه‌برای‌بقا🥺

نمیدونی‌دیشب‌که‌گفتم‌مسخره‌ام‌کردن‌گفتن‌فعلا‌که‌زنده‌ایمکسی‌نمیگه‌آب‌حرف‌اول‌رو‌میزنه‌برای‌بقا🥺

گلم اونایی که مسخره کردن شعور و درک ندارن 

آب نباشه هیچی نیست

کاربری دسته منو خواهرمه