2777
2789

سلام عزیزم طبق تجربه ای ک من دارم الان،توی ۱۲هفته۲۸بود طول دهانه رحمم ک دکتر گف خیلی وضعیت بدیه باید سرکلاژ بشم ک گف ی هفته فرصت میدیم اگه نرمال نشد سرکلاژ بشو ک بعداز یک هفته شد ۳۸گف این خوبه نرماله،شما توی هفته۱۹فک کنم خیلی کم باشه البته بازم هرچی دکترتون بگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم طبق تجربه ای ک من دارم الان،توی ۱۲هفته۲۸بود طول دهانه رحمم ک دکتر گف خیلی وضعیت بدیه باید ...

من الان ۱۵هفتم حدودا،هر دوهفته تقریبا داره واسم سونو واژینال طول دهانه رحم مینویسه ک ببینه وضعیتم چطوره،توی ۱۴هفته۳۴بود،هفته آیندم باید برم سونو دوباره

شما چیکار کردید افزایش پیدا کرد

من ک از اول بارداری شیاف داشتم ک شد روزی دوتا و استراحت کامل و اینک توالت فرنگی استفاده کردم،تو یک هفته به حالت طبیعی برگشت،و منع نزدیکی و اینا

باید سرکلاژ بشی پایینه من ۲۸ بودم شدم دیگه خیالت راحت میشه ی وقت خدایی نکرده زایمان زودرس نکنی

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

اها

آره گفت چک میکنیم ک اگه طول دهانه رحم کم بود توهمین ماه های پایین سرکلاژ بشی،ک خداروشکر تا الان نرمال بودم،انشالله برای شماهم نرمال میشه و نیازی ب سرکلاژ نباشه،البته هرچی خیرتونه همون بشه

به سقط و اینا اصلا فکر نکن عزیزم شیافتو بزار استراحتتو بکن نیاز بود خود دکتر سرکلاژ میکنه اصلا نگران نباش منم ۱۹ هفتم ۳۶ بود طول سرویکسم چون من خیلی استراحت میکنم کلا

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸