2777
2789
عنوان

تا حالا جوجوش خوردید ❓❓❓

534 بازدید | 42 پست

نمی‌دونم بجز لر ها دیگه کجا رسم دارن که درست کنن 

ولی ما لر ها وقتی یه زن فارغ میشه و بچه شو به دنیا میاره 

زن به همراه بچه اش می‌ره خونه مادر خودش 

و برای هرکس که بیاد عیادت مادر و دیدن بچه براشون جوجوش درست میکنن که عجیب خوشمزه است 

بدجور دلم میخواد 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو اول صب با اینکه اصلا نمیدونم‌جوجوش چیه با چی درست میشه دلم جوجوش هواس

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
خو اول صب با اینکه اصلا نمیدونم‌جوجوش چیه با چی درست میشه دلم جوجوش هواس

اینقدر خوشمزه اس که واقعا الان اگه شرایطش بود میپوشیدم میرفتم بیرون تا پیدا کنم و بخورم

روغن محلی که از تو هیزه درمیارن و سه مواد خشک آسیاب شده داره و روش مغز بادام و گردو و پسته و کشمش هم ...

الان مشکل زیاد شد. هیزه چیه 

مواد خشک چیه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
الان مشکل زیاد شد. هیزه چیه مواد خشک چیه

هیزه از پوست گوسفند درست میشه ( چرمش) 

که درسته درش میارن و توش شیره خرما و اینا میریزن 

اگه میخوای سرچ کن تو گوگل مشک زدن با هیزه محلی تا برات بیاره 

مواد خشکش میشه شکر و رازیانه و چندتا پودر دیگه 

هیزه از پوست گوسفند درست میشه ( چرمش) که درسته درش میارن و توش شیره خرما و اینا میریزن اگه میخوای سر ...

اوف قضیه پیچیده شد بهتره بزنم تو سر دلم بگم ب همون نون بربری و خامه اکتفا کن چیزای جدید نخواه