دیشب شوهرم رف دوش بگیره گوشیشو گذاشته شارژ منم سرکنجکاوی رفتم ایتستاگرامشو چک کردم دیدم به یه دختر خارجی که تیک آبی داشتو همه عکسای آنچنانی و پایین تنشو فقط به نمایش گداشته پیام داده بود سلام خیلی جذابی ازت خیلی خوشم اومده خیلی س..ک.. هستی ، وقتی پیامآور خوندم انگار دنیا رو سرم خراب شد بهش نگفتم دیدم چون اگه بگم دعوا راه میندازم ، ولی دیشب یه کلمه باهاش حرف نزدم تا الانم نخوابیدم فقط دارم اشک میریزم حالم داغونه خیلی بهش اعتماد داشتم ادعا میکرد عاشقترین مرد دنیاست، یه لحظه نمیتونم فراموش کنم پیامارو چیکار کنم😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما خيلي كار بدي كردي بي اجازه رفتي سر گوشي شوهرت اين حريم خصوصيه اون هست شما عرفا و شرعا حقي نداشتي ...
اها خیانت کنه به من ربطی نداره یعنی؟حریم خصوصی مگه بین زنوشوهر هس؟!من که نرفتم چتاش با خانوادش یا دوستاشو نگاه کنم فقط نگا کردم که ببینم شکم درسته یا نه