2777
2789
عنوان

از شوهرم‌ ناامید شدم برای همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2819 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اما نگران نباش با این تعریف هایی که کردی اون دختر ابدا جواب این تحفه رو نمیده🤣ولی عجب آدمیه ...

میدونه که جواب نمیده پیجش ۲میلیونیه ولی خب از نگاهی بد شوهرم حالم بهم خورد که چقد راحت میتونه خیانت کنه، ازش متنفر شدم ولی انگار همه مردا اینجورین 

دقیقا چقدررر عاشقش بودم همیشه هیچوقت چیزیو واسش کم نذاشتم

حالا این یه تلنگر باشه برات 

من خودم بارها سر این مسائل شکستم چیزی نگفته بود چت و اینا ولی همینکه سرچ کرده بود و دیده بود برا من تموم شد که صدم رو براش بذارم

میدونین از چی خیلی ناراحتم؟کاش هیچوقت ادعا نمیکرد عاشقمه و پاکه کااااش هیچوقت روزی هزار بار قسم نمیخ ...

ی مرد میتونه عاشق زنش باشه ولی تو بغل یکی دیگ بخوابه همیشه اینو یادت باشه ولی اگ ی زن بره تو بغل ی مرد دیگ هیچ وقت دیگ شوهرشو دوس نداره

میدونه که جواب نمیده پیجش ۲میلیونیه ولی خب از نگاهی بد شوهرم حالم بهم خورد که چقد راحت میتونه خیانت ...

حس بدیه امیدوارم هیچکس تجربه نکنه حتی فکرش هم عذاب آوره 

همه اینطور نیستن ولی باید بیشتر دقت کرد 

خوبه که فهمیدی چطور آدمیه دلخوش بهش نباشی

میدونه که جواب نمیده پیجش ۲میلیونیه ولی خب از نگاهی بد شوهرم حالم بهم خورد که چقد راحت میتونه خیانت ...

تو.منو یاد سالای اول ازدواجم میندازی اولین باری ک خیانتشو فهمیدم قشنگ دنیا برام تموم شد ولی دیگ براش شد عادت الانم منتظرم دخترم بزرگ شه جداشم

شما خيلي كار بدي كردي بي اجازه رفتي سر گوشي شوهرت اين حريم خصوصيه اون هست شما عرفا و شرعا حقي نداشتي اين كارو بكني من جاي اون باشم جدي برخورد ميكنم باهات 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
حالا این یه تلنگر باشه برات من خودم بارها سر این مسائل شکستم چیزی نگفته بود چت و اینا ولی همینکه سرچ ...

منم قبلا دیده بودم سرچ کرده بخاطرهمین هواسم بود همیشه اینستاگرامشو چک‌میکردم ولی اولین بار بود دیدم پیامو به این نتیجه رسیدم همه مردا مثل همن فرقی ندارن باهم چون این بی‌نهایت عاشقم بود اگه این همچین کاری کنه دیگه همه مردا اینکارن