2777
2789

دعا بهم داد خیلی عصبانی میشدم تومغزم یاد خاطرات تلخ میفتادم جیغ میزدم میفتادم به جون خانوادم تو خواب احساس می‌کردم یه نفرداره خفم میکنه یا سایه توخونه میدیدم یه بار خواب بودم هشیار بودم یه مردی دیدم لباس مشکی پوشیده بود دستشو گذاشته بود روی بدنم داشت روح ازبدنم جدامیکرد الان که دعا گرفتم سردرد شدید گرفتم یه ساعته سرم درد میکنه همزاد راسته؟چندروز پیش خواب بودم یه دفعه بیدار شدم هرکاری میکردم چشمامو بازکنم نمی‌شد حس کردم یه نفر داره به باسن و اندام خصوصیم دست میزنه بدنم سست بود فکر کردم کسی تو اتاقه ولی کسی نبود 🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا رو زودتر بنداز تو آب روان
دعانویس ... خورد که گفت همزاد داری، البته که همزاد داری گل... منم دارم همه دارن
اما کاری بهمون نداره، داره زندگیشو میکنه
تو حالت خوب باشه اونم خوبه، تو مریض باشی اونم مریضه
همه چیتون به هم وصله پس احمق نیست که بیاد اذیتت کنه؛ اتفاقا از خداشه خوب زندگی کنی

شما الان دعا گرفتی اون بدبخت رو بستی، پدرش داره درمیاد معلومه که حال تو هم بد میشه

دعانویس لجن اینو بهت گفته که قشنگ به فنات بده، بعدشم هر روز مشتریش باشی و ازت پول دربیاره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یعنی چی

یا دوقطبی هستی یا شدایی

برو پیش روانشناس 

یعنی حالت جنون داری

مشکل همزاد نیست 

اگ بود میگفتم 

مشکل از مغزته رفتی جایی سرت کلاه گذاشتن

حالا بگذره متوجه میشی چی میگم

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
دعا رو زودتر بنداز تو آب رواندعانویس ... خورد که گفت همزاد داری، البته که همزاد داری... منم دارم همه ...

چقدر قشنگ گفتی 

همزاد کثیفههه و اینطور اذیت نمیکنه ب صورت اشکار اذیت میکنه جلوت ظاهر میشه 

نه فقط اینکه حالت بد باشه عصبی بشه نهههه

همزاد لمست میکنه ب صورت زنده اذیت میشی نه مغزی

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛