دعا بهم داد خیلی عصبانی میشدم تومغزم یاد خاطرات تلخ میفتادم جیغ میزدم میفتادم به جون خانوادم تو خواب احساس میکردم یه نفرداره خفم میکنه یا سایه توخونه میدیدم یه بار خواب بودم هشیار بودم یه مردی دیدم لباس مشکی پوشیده بود دستشو گذاشته بود روی بدنم داشت روح ازبدنم جدامیکرد الان که دعا گرفتم سردرد شدید گرفتم یه ساعته سرم درد میکنه همزاد راسته؟چندروز پیش خواب بودم یه دفعه بیدار شدم هرکاری میکردم چشمامو بازکنم نمیشد حس کردم یه نفر داره به باسن و اندام خصوصیم دست میزنه بدنم سست بود فکر کردم کسی تو اتاقه ولی کسی نبود 🥺🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دعا رو زودتر بنداز تو آب روان دعانویس ... خورد که گفت همزاد داری، البته که همزاد داری گل... منم دارم همه دارن اما کاری بهمون نداره، داره زندگیشو میکنه تو حالت خوب باشه اونم خوبه، تو مریض باشی اونم مریضه همه چیتون به هم وصله پس احمق نیست که بیاد اذیتت کنه؛ اتفاقا از خداشه خوب زندگی کنی
شما الان دعا گرفتی اون بدبخت رو بستی، پدرش داره درمیاد معلومه که حال تو هم بد میشه
دعانویس لجن اینو بهت گفته که قشنگ به فنات بده، بعدشم هر روز مشتریش باشی و ازت پول دربیاره
لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.