2777
2789
عنوان

ی بچه گربه کور چن روزه امده

2920 بازدید | 192 پست

تو حیاط خونمون نمیره هرکاری میکنیم چشمشو از حدقه دراوردن مادرش ولش کرده از حیاط ما نمیره ک نمیره یکی دو روز اول با سنگ میزدم فرار میکرد الان منو میبینه میخاد از بالای دیوار بپره روم از هرچی گربس متنفرم بابا این همه خونه نمیرع حیاط همسایه منو دخترم بشدت میترسیم دستشویی نمیتونیم بریم میخواد ازبالای دیوار بپره رومون اونقدم میو میکنه منو میبینه هی دنبالم راه میاد اونقدم کثیفه من چندشم میشه تو حیاط رخت پهنکن گذاشتم میترسم بره روش.فکنم تو حیاطمون دنیا امده نمیره کسی راه کار داره چیکار کنیم بره مامانم میگ ب شوهرت بگو دستکش دستش کنه بندازه تو گونی ببره بندازه یجای دور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=388513446]😐😐😐 اوکی بدت میاد، ولی اینایی ک تو میگی بیشتر یه حالت بی رحمانس چیکارت داره نمیخورتت که،[/QUOTE

مزاحمه خب هردقعه میخواد بپره رو سرمون رفته بالای دستشویی منو دخترم میترسیم.

میخوام از حیاطمون بره

این کاری ک تو میگی اصلا درست نیست

یکم باهاش مدارا کن تاحالا پیش نیومده گربه ادم بخوره

ماهم تو حیاطمون داریم، با اینکه چشم نداره تو که بیشتر باید حواست بهش باشه، نگران نباش لباساتو هم کثیف نمیکنه، زو سرتم قرار نیست بپره، اون فقط شمارو دوست داره

.

این کاری ک تو میگی اصلا درست نیستیکم باهاش مدارا کن تاحالا پیش نیومده گربه ادم بخورهماهم تو حیاطمون ...

من میخوام بره جیش کرد بوش داره خفه میکنه هروز میو میکنه.میخواد بپره داخل خونه