2777
2789
عنوان

ی بچه گربه کور چن روزه امده

| مشاهده متن کامل بحث + 2920 بازدید | 192 پست
نمیتونی بالای دستشویی خاک بزاری؟

من میخوام بره بالای دستشوییمون مث کمد دیواری بالای حموم خالیه برا گذاستن وسیله مث انباری اونجارو بکنم لونه گربه هردقع ازونجا بپره تو سرکلمون پی پی اینا میکنها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا مارو و حیوانات اهلی و شهری رو از همچین آدمایی دور نگه دارکاش میدونستم کجایی میومدم کمک اون بچه ...

من واقعا اونقدری که دلم واسه حیوونا میسوزه واسه آدما نمیسوزه🐈

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

وای خواهشنا پیگیری کنید نجاتش بدید البته ببخشید دارم اینطوری میگم ولی دلم سوخت براش دمتون گرم

من بهش اسیب نزدم فقط میخوام بره من همیشه برا گربه غذا میریزم تو باغچه میان میخورن میرن این نمیره غذام خوب نمیخوره اخه بیچاره شیرخوار هنوز

خدایا مارو و حیوانات اهلی و شهری رو از همچین آدمایی دور نگه دارکاش میدونستم کجایی میومدم کمک اون بچه ...

من اذیتش نکردم فقط میخوام بره نمیخوام محیط خونم کثیف بشه 

من واقعا اونقدری که دلم واسه حیوونا میسوزه واسه آدما نمیسوزه🐈

در اصل آدم هایی که به حیوانات آسیب دیده و اینا اهمیت میدیم 

به انسان ها هم کمک می‌کنیم

کاش میدونستم کجاس به خدا فردا هم آهنگ میکردم از اون شهر بفرستن چشمش رو درمان کنم و بسپرم به یه خانواده امن و خدا شناس و انسان

مرسی که با حیوانات مهربونی💜

میخوام از حیاطمون بره

گناه داره به خدا 

اصفهانی؟ اگر اره ادرس بده من بیام ببرمش دوا درمونش کن 

فکر کن خدا فرستادتش که تو رو امتحان کنه دلرحمیتو اندازه بگیره

گناهه دختر خوب 

فکر کن چه درد و زجری داره

خدایا دلم پر از غصه شد تو رو خدا اگر اصفهانی بیا پی ویم ادرستو بده