2777
2789
عنوان

ی بچه گربه کور چن روزه امده

| مشاهده متن کامل بحث + 2920 بازدید | 192 پست
من میخوام بره جیش کرد بوش داره خفه میکنه هروز میو میکنه.میخواد بپره داخل خونه

خب براش خاک بزار

بچس، برا ماهم اوایل همینجور تو حیاط جیش میکرد دیگه خود شفهمید باید تو خاک کارشو بکنه

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چجور دلت میاد، اون فقظ یه بچه گربسبجای اینهمه ترس و چندش ازش اگه یذره بهش محبت و توجه میکردی میف ...

دلم براش میسوزه ولی دیگ چیکار میتونم بکنم ی حییون بی عقلو کثیفه بشتر بمونه محیط زندگیمونو ب گند میکشه ارامشمونو خراب کرده

دلم براش میسوزه ولی دیگ چیکار میتونم بکنم ی حییون بی عقلو کثیفه بشتر بمونه محیط زندگیمونو ب گند میکش ...

چی بگم والا، بحث باهات فایده ای نداره منم تو موقعیت شما نیستم

اما اینکه بخوای بکنیش تو گونی پرتش کنی یجا دیگه، این تهشه دیگه واقعاا، در ضمن اون کوره به اینم توجه کن

.

این یکم بزرگ بشه خودش میره شاید خدا داره امتحانتون میکنه

چ امتحانی خیلی دلم براش سوخت مادرش چن وقت بود میاوردش بعد باهم میرفتن مث اینک کورشده مادرش ولش کرده اینم امده مونده اینجا فکنم تو باغچمون دنیا امده

اگر تو شهرتون جایی هست که با حیوانات خوب رفتار میکنن به شوهرتون بگید ببره بدارتش اونجا یا به میج حام ...

من هم حوصلم نمیکشه هم چندشم میشه نگه دارم.اگم باشه من اطلاع ندارم 

چی بگم والا، بحث باهات فایده ای نداره منم تو موقعیت شما نیستماما اینکه بخوای بکنیش تو گونی پرتش کنی ...

خب چون کوره من باید نگهش دارم نمیخوام بیاد داخل خونم