2777
2789
عنوان

عشق یه طرفه حکمتی داره آیا

286 بازدید | 51 پست

امشب رو کردم به آسمون، گفتم خدایا اوکی! دو سال تموم الکی الکی مهرشو به دلم انداختی، ولی تهش هیچ! چقد این موضوع مسخره و غم انگیزه. گفتم خدایا تسلیم! خب باشه شکست خوردم، الان خوبه دیگه! 

به همه نی نی سایتا هم در حضور خداوند اعتراف میکنم که شکستم، آقا کم اوردم. اصلا من بد، همه ی جهان هستی خوب.

در آستانه ۳۰ سالگی چه درسی گرفتم؟؟؟ این درس رو که تا ابد کسیو دوست نداشته باشم. دیگه هم چشمام از دیدن یه نفر برق نزنه.

تسلیم

شکست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سی سالته عشق یه طرفرو تجربه کردی؟فکر میکرذم وقتی سی ساله بشه ادم خیلی خیلی منطقیه و اصلا عاشق نمیشه

نه عزیزم بعضی از آدما وقتی زیادی تنها میشن، بعدش مثل من احمق میشن دیگه!

از ۲۷ سالگیم این بیماری شروع شده

نع عزیز اتفاقا عشق قشنگه اما با آدم درست..

من خودمو به یک درجه ای رسوندم که حتی عشق دو طرفه هم باشه بازم ببینم سرانجامی نداره.. همون ابتدای کار تمومش میکنم و اجازه نمیدم ادامه پیدا کنه.. دیگه چه برسه به عشق یکطرفه.. بهتر بود تا ۲ سال طولش نمیدادی..چون خودت آسیب میدبینی.. وقتی میبینی یک چیزی داره بهت آسیب میزنه صدای قلبت رو خاموش کن و بزار با عقل تصمیم بگیری..

گهی گریان،گهی خندان، گهی چون ابر سرگردان ،‏گهی عاقل‌تر از عاقل، گهی نادان‌تر از نادان🌱

من درگیر همچین ماجرایی بودم

۹ سال تمام که ۶ سال آخرش بدخرین بود حای به خ کشی رسیدم

اما دقیقا خوی ۳۰ متوجه شدم که چثدر خودمو دوس دارم و این شکست عاطفی چقد به رشدم کمک کزد

طلاق گرفتم اونم سال اول ازدواج....

حکمتش رشدته

من بنظرم درسی داره.

من خودم دوسال عاشق ی نفر بودم ک اون فرد ازدوتج کرد و بشدت من اسیب دبدم ولی تونستم فراموش کنم و خب من تو عروسیشون بودم و خدازوسکر موقع عروسیشون حسی نداستم چون فاصلع عقد تا عروسیشون چند سال بود و شیس ماه بعد عروسی پسره کشته سد تو تصادف😭

من اونجا حکمت خداروفهمیذم . چون اگر بهش میرسیذم ن تنها خودم نابود میشذم و شاید از غصه دق میکردم و جوون مرگ میسدم.  بلکه خانواده هامون بیشتر قبل نابودن میشدن چون فامیل بودیم.

و یبار دبگم دچار این حس سدم بهم یاد داد این حسم چطور بیشتر قبل تسلیم خدا بسم و صبور باشم. و اینم بگم من بشددددددت روحم اسیب دید ازین شکست ها ولی خب ارزشش داشت. و من از یک ادم احساسی ک تصمیمات اشتباه میگرف تبدیل ب یک ادمی کزد ک با منطق بیشتر سعی میکنه پیش بره.

هرکسی تو زندگی ب یک‌نحوی سختی داره ولی مهم اینه قوی باشیم و رشد کنبم توی اون سختی ها.

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

نع عزیز اتفاقا عشق قشنگه اما با آدم درست..من خودمو به یک درجه ای رسوندم که حتی عشق دو طرفه هم باشه ب ...

تموم این دو سال تلاش کردم فراموشش کنم، نمیشد واقعا نمیشد. خیلی سخت گذشت بهم، و هنوز هم سختمه.

منم تجربه کردم با حرفا و رفتارای یه آدمی الکی الکی دلمو دادم رفت فکر کردم ازم خوشش میاد منم جلو جلو عاشقش شدم😂💔

ولی خب مهم نیس برام دیگه انگار وقتی خدا نخواد وقتی تو سرنوشتت نباشه هرکاری کنی نمیشه که نمیشه

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت