2777
2789

دخترم ۴سالشه امروز واسه اولین بار بردمش مهد

خیلی خوب بود دخترم بازی میکرد حرف میزد با مربی

یهو از وسطای کلاس یه دختر بچه بیخودی بااین چپ افتاد

براش شکلک درمیاورد تا دخترم میرفت بازی کنه میگفت تو نیا بازی نیستی

خیلی عصابم خورد شد

بنظرتون ببرمش مهدبازم؟چون منو باباش خیلی باهاش بازی میکنیم ‌توجه میکنیم اعتماد بنفسش خوبه دوست ندارم تو تنش باشه

چه برخوردی داشته باشم با اون بچه

چرا واکنش نشون میدی به دخترت یادبده نسبت به این ادما بی تفاوت باشه و وابسته نباشه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا. ببرش 

يني چي كه نبري كه اعتماد به نفسش بياد پايين

تو جامعه پس فردا نميتونه كه بازم مشكلو از سر راه برداري

ببرش

بهش ياد بده چطور با مشكلش كنار بياد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

كاربري دست دو نفره💘

اتفاقا ببرش تا یاد بگیره از حقش دفاع کنه و نزاره دیگران بهش زور بگن . به هر حول جامعه پر هست از ادم های گوناگون شما و پدرش توی ناز بزرگش کردید قطعا توی جامعه باید بتونه در برابر این ادما مقاومت کنه .

فقط به مربیش بسپار حواسش خیلی بهش باشه و نزاره لطمه ببینه

چرا واکنش نشون میدی به دخترت یادبده نسبت به این ادما بی تفاوت باشه و وابسته نباشه

موندم مهد بره یانه

کلاسش دوساعت کلا خودمم میمونم اونجا تا بیاد باز استرس دارم کسی اذیتش نکنه

بزار بره مهد خودش کم کم یاد میگیره چطور باهاش رفتار کنه و از پس خودش بر بیاد 

پسر منم وقتی پارسال می‌رفت پیش دبستانی اوایل هر روز می‌ومد می‌گفت یه پسره اذییتم می‌کنه بهم دهن کجی می کنه من فقط یه بار رفتم به مربی شون گفتم 

ولی پسرم خودش کم کم یاد گرفت از پس اون هم کلاسیش بر بیاد 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
موندم مهد بره یانهکلاسش دوساعت کلا خودمم میمونم اونجا تا بیاد باز استرس دارم کسی اذیتش نکنه

خب اذیت بکنه ، اگر اونجا بودی هم نباید دخالت بکنی ، حمایتش کن بفرستش جلو ولی هیچوقت بجای اون از حقش دفاع نکن 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اتفاقا ببرش تا یاد بگیره از حقش دفاع کنه و نزاره دیگران بهش زور بگن . به هر حول جامعه پر هست از ادم ...

دخترم اصلا زدن و جیغ و داد کردن بلد نیس 

هر چی میگم باز پی بازیگوشی خودشه