2777
2789
عنوان

درباره خوابگاه اطلاع دارید بیاید

81 بازدید | 11 پست

ایا میشه انتخاب کرد اتاق مون یک یا دو نفر باشه؟ 

هزینه اش چقدره برای دانشگاه دولتی؟

ای در رگانم خون وطن.. ای پرچمت ما را کفن.. دور از تو بادا اهرمن.. ایران من ایران من..☀️💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما علوم پزشکی بودیم منظورم اینه تاپ بود دانشگاهمون ولی دونفره نبود اصلا،چهار بودیم ،دونفره فک کنم برا غیرانتفاعیا باشه ک خب هزینش سنگین

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

اتاق یک و دو نفره که نداریم فقط در صورتی که خلوت باشه دانشجو نباشه البته معمولا دولتی همیشه پره

من ترمی ۲ میدم

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)

بستگی داره اتاق های اون دانشگاه چند نفره باشه

معمولا برا بچه های لیسانس ۴ الی ۵ نفره س

ولی برا دانشجوهای دکتری ۲ نفره س

هزینه هم بری دانشگاه خودشون میگن که ترمی چقد باید بریزین

من دانشگاه دولتی بودم چند سال پیش معمولا هزینه ی خوابگاه دانشگاه دولتی ها زیاد نیس

اتاقامعمولا۴نغربه بالاهستن کمترنیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖