2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه هاتون مهدمیزارین بیایدکمک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 22 پست
مربی خیلی مهربون بود تا بهش گفتم اومد دخترم برد خودش بازی دادبچه خیلی رو مخه

قرار نیس ک همه با ادب باشن و درست رفتار کنن ک

چون توی خانواده های متقاوتی بزرگ شدن

فقط ب دخترتون بگید اصلا با کسی ک بی ادبه بازی نکنه یا محلش نذاره 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

دست شویی چطور میره؟ اخه هم سن پسر منه پسرم دو ماه دیگه چهارسالش میشه ولی خودش نمیتونه دستشویی بره

دختر منم دوماه دیگه ۴سالش کامل میشه

مهدش دوساعته کلا

خودمم فعلا میمونم تو دفترچیزی بخاد اونجا هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترم اصلا زدن و جیغ و داد کردن بلد نیس هر چی میگم باز پی بازیگوشی خودشه

خب نباید هم بلد باشه هر چیزی روش خودشو داره . مثلا اگر خواستن بزننش باید بهش بگی باید دست طرف مقابل رو بگیری و بگی این دست برای زدن نیست یا حالا اگر خیلی فرد مقابل خشن بود بتونه از خودش دفاع کنه . 

من نمیدونم رفتار دخترت در مقابل اینکه اون بچه بازیش نداده چی بوده وای باید بهش بگی شما هم حق بازی داری و کسی نمیتونه اینو ازت بگیره و .. 

بزارش داخل جمع کم کم یاد میگیره خودت هم با گفتار بهش یاد بده رفتار درست رو 

خب نباید هم بلد باشه هر چیزی روش خودشو داره . مثلا اگر خواستن بزننش باید بهش بگی باید دست طرف مقابل ...

اومد پیش من با اخم گفت دوست ندارم بازی کنم دیگه گفتم چرا گفت اون دختره گفت تو بازی نیستی

اومد پیش من با اخم گفت دوست ندارم بازی کنم دیگه گفتم چرا گفت اون دختره گفت تو بازی نیستی

خب همین خیلی زود جا زده . اتفاقا بزار بره کم کم یاد میگیره و میفهمه که باید حقشو بگیره . شما هم بزار مستقل بشه و تنها بقرستش مهد که بدونه شما نیستی و خودش باید مشکلشو حل کنه