2777
2789
عنوان

کتاب ریاضی

32 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من خودم کتاب ریاضی خیلی سبز گرفتم ولی استاد کرمی گفتن تست ای کیو بزنیم من ریاضیم خیلی خوب نیس ولی خودشون ویدیو حل شدشو تو پنل گذاشتن شما بودین می‌گرفتید میترسم نتونم حل کنم قیمتشم ۸۰۰ تومن کم نیس با جزوه خودشون ۱٫۳۸۰ در میاد البته تخفیف خورده 

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

اگه ریاضیت خیلی قوی نیست و فقط یه منبع می‌خوای همون خیلی‌سبز رو کامل ببند چون آموزش‌محوره و قابل فهم‌تره.
اما اگه وقت داری و می‌خوای درصدتو بکشی بالا آی‌کیو با ویدیوهای کرمی واقعاً کمک می‌کنه.در مورد قیمتشم اگه جزوه و ویدیو باهاشه و تخفیف خورده برای یه منبع حرفه‌ای می‌ارزه ولی فقط به شرط اینکه واقعاً استفاده‌ش کنی.

"👩🏻‍⚕️📚☕"

اگه ریاضیت خیلی قوی نیست و فقط یه منبع می‌خوای همون خیلی‌سبز رو کامل ببند چون آموزش‌محوره و قابل فهم ...

شما پزشکی می‌خونید درسته ؟ از تابستون یازدهم به دوازدهم امیدی هست برای رشته خوب ؟ کلاس آنلاین داشتید یا حضوری 

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما پزشکی می‌خونید درسته ؟ از تابستون یازدهم به دوازدهم امیدی هست برای رشته خوب ؟ کلاس آنلاین داشتید ...

آره عزیزم
ببین تابستون یازدهم به دوازدهم دقیقاً همونجاییه که خیلیا فکر میکنن دیر شده  ولی خب واقعا اینطور نیست من خودم از همین تابستون جدی شدم قبلاً خونده بودم اما اونجوری که باید، نه.آره قطعا امید هست برای یه رشته و دانشگاه خوب به شرطی که براش تلاش کنی

من کلاسایی که ثبت نام کرده بودم آنلاین بودن

"👩🏻‍⚕️📚☕"