2777
2789
عنوان

خواستگار

179 بازدید | 25 پست

بچها من هیچ خواستگاری ندارم حتی تو دانشگاه هیچکس بهم پیشنهاد نداده یا از فامیل یا از خیابون کلا هر جا 

بیرون میرم به طور متوسط ولی خب کسی اصلا نمیاد پیشنهاد خواستگاری بده حتی پیشنهاد دوستی هم نمیدن تو دانشگاه 

تیپمم امروزیه و بقیه میگن خیلی خوبه 

نمیدونم چرا کسی اصلا بهم نگاهم نمیکنه 

راهکار بدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما خیلی خوشگلی ک خاستگار نداری پسرای دیگ همیشه اعتماد به نفس شون پایین تر از اینکه ک به دختر خوشگل نزدیک بشن

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

خب خوشرویی برونگرایی یا برعکس 

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

من فکر میکنم کلا اوضاع برای همه همینه مگر اینکه دختری خودش ذاتا خیلی سر زبون داشته باشه و خودشو از ه ...

والا همه دوستام حداقل با یکی دوست بودن من تابحال با کسی نبودم حتی یک پیشنهادم نداشتم که بهش فکر کنم 

حتما خیلی خوشگلی ک خاستگار نداری پسرای دیگ همیشه اعتماد به نفس شون پایین تر از اینکه ک به دختر خوشگل ...

معلومیه  قیافم  ولی  اتفاقا پسرا دوست دارن با دخترهای خوشگل باشن 

والا همه دوستام حداقل با یکی دوست بودن من تابحال با کسی نبودم حتی یک پیشنهادم نداشتم که بهش فکر کنم

بابا بیخیال من همسن تو بودم آنقدر این حرفایی مفت می‌شنیدم که خاطر خواه داریم و فلانی با منه ولی ببخشیدا اکثرا برا رابطه جنسی میرن باهاشون اصلا خودتو به هیچ پسری حتی در حد دست هم عرضه نکن من اصلا آنچنان معتقد نیستم خیلی هم امروزی ام حتی میتونی به‌ واسطه بسپری برای ازدواج 

خاستکار الان کلا خیلی کم شده

معلومیه قیافم ولی اتفاقا پسرا دوست دارن با دخترهای خوشگل باشن

تفکرت اینه دوس دارن باشن با دختر خوشگل ولی در عمل دختر زشت و معمولی میگیرن تو قطعا معمولی نیستی

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

تفکرت اینه دوس دارن باشن با دختر خوشگل ولی در عمل دختر زشت و معمولی میگیرن تو قطعا معمولی نیستی

من دوستم شبیه فرشته هاست انقدر که خوشگله  با ۱۰ نفر بوده تا الان  ولی من دارم به خودم شک میکنم یعنی یکی نیست بیاد پیشنهاد بده