2777
2789
عنوان

جدی من خرجم زیاده یا واقعا خرج زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 10470 بازدید | 272 پست
نه واقعا ۷ ۸ تومن نمیشه فقط با آخر هفته ها داشت مخصوصا که میخواین تازه شروع کنین و نمیتونین مبلغ بال ...

🥲🥲 مرسی عزیزم لطف کردین

اگر دوست داشتین رشته خودتونم میگین؟ راضی هستین؟ من خیلی از نظر تایم و ... تحت فشارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی مه درآمدش ۱۵ هست نباید این همه هزینه کنه 

ناخن و آرایشگاه حذف کن 

باشگاه ارزون تر برو 

هر ماه هم واقعا نیاز نیس بری کافه تفریحاتت رو ارزان تر کن مثلا با دوستات برید استخر کوه پارک طبیعت غذا ببرید 

اکه این همه مار کنی ولی پس انداز نداشته باشی فایده نداره 

سبک زندگی ت اشتباهه 

همین ناخن من خودمم مدتی زدم بعد دیدم ای بابا دارم ماهی دو سه ساعت میشینم  تو آرایشگاه برا ناخن کلی هم پول میدم تلاش کردم ناخن طبیعی خودمو تقویت کنم ‌ پوشش داشته باشم الان از هرچی بلکه بدم میاد 

۳۵۰۰ چرا بدی به مربی 

فقط شهریه باشگاه بده و برنامه هم ارزون تر بگیر از اینستا 

.

ی قانون هست که میگه 

پنجاه درصد درآمدت باید صرف نیاز بشه ( برا شما که دختر مجرد هستی نیازت میشه هزینه نت و شارژ و‌کرایه و حالا خوراکی بخوای و پوشاکت و‌ورزش  و اقساطت) 

سی درصد صرف خواسته ( کافه ناخن کارای زیبایی اونقدر ضرورت ندارن ولی دوست داری انجام بدی ) 

بیست درصد خم قطعا باید پس انداز بشه 

.

بنظر من هرکس هر درآمدی داره باید ی بخشایش رو بزارم برای پس انداز و ی بخش هم کمک ب دیگران....حتی اگر ...

باید ؟ کمک ب دیگران بایده ؟ خواهشا کمک کردنو از چشم ادم نندازید . کمک تا وقتی کمک هست ک از رو دل باشه نه اجبار و بایدی ... 

به قومی مبتلا شده ایم که فکر میکنند که خدا جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده. از ابن سینا
کدوماش رو‌ انجام‌نمیدادی

از هر کدوم یذرع میزدم. مثلا باشگاه بدون مربی میرفتم بالاخره از یه جا به بعد خود آدم دستش میاد . اگر میشد هم جای ارزون تر میرفتم . هر ماه کافه و رستوران رو کم میکردم . ماهی یکی دوبار کافی بود . بقیش خونه قهوه و اینا درست میکردم . از روتین پوستی فقط واجب هارو انجام میدادم . لباس هم چیه یه عالمه لباس تلمبار نمی‌کردم . واجب ها رو می‌خریدم چیز خوب ولی کم . بتونم چند سال ازش استفاده کنم . البته اینارو برای شما گفتم و گر نه من خودم کافه و رستوران نمیرم فقط ماهی یک بار دوبار غذای بیرون میگیریم اونم جای قیمت مناسب . اونم مثلا به پیتزا تک نفره رو دو نفره میخوریم برای هوسش. روتینم فقط آبرسان و ضد آفتاب. لوازم آرایشی هم زیاد استفاده نمیکنم که هی بخرم . کلاس هم یک دونه کلاس میرم . باشگاه نمیرم یه زمان میرفتم هزینش خیلی کم بود . لباس هم سالی یک بار میخرم 

باشگاه نمیرم 

لیزر میترسم میگن ضرر داره 

ناخن و اینا هم کاشت ندارم 

کفش و لباسم خیلی محدود میخرم مثلا مارک و برند نمیخرم 

مادر دوتا بچه ام هستم 

فقط هزینه رستوران دارم هفته ای یکبار یا دوبار 

باشگاه نمیرم لیزر میترسم میگن ضرر داره ناخن و اینا هم کاشت ندارم کفش و لباسم خیلی محدود میخرم مثلا م ...

لیزر هیچ ضرری نداره 

اصلا امواجش نمیتونه عبور کنه در اون حد

She is working on a bio…