2777
2789
عنوان

جدی من خرجم زیاده یا واقعا خرج زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 10395 بازدید | 272 پست
دندون اره راضیم منم مثل شما دقیقا ولی بهتر از بقیه ایم می ارزه

عزیزم شما رشتت خوبه.در آینده به هرچی بخوای میرسی.به نظرم الان سخت نگیر ولذت ببر از زندگیت

با حقوق ۱۵تومن نمیشه پس انداز خوب وبه درد بخوری داشت.

عزیزم شما رشتت خوبه.در آینده به هرچی بخوای میرسی.به نظرم الان سخت نگیر ولذت ببر از زندگیتبا حقوق ۱۵ت ...

واقعا حق میگین 

حالا جمع کنم در آینده میشه درامد یه ماهم چه ارزشی قراره داشته باشه 

She is working on a bio…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خیلی خانم فهمیده ای به نظر میای این شغل دانشجوییمه ایشالا برم سرکار خیلی بیشتر از اینا درامد دار ...

ممنونم از لطفت...بله، هنوزم نظرم به پس اندازه.اولا همه چیز در زندگی قابل پیش بینی نیست، با یک تغییر در قوانین مملکت یا تکنولوژی درآمد آدم به خطر میفته.در ضمن تو الان خرج زندگی نداری و خرج های اصلی مثل کلاس ها یا بیمه ماشینت تو خانواده میدن.در آینده گرچه درآمدت بیشتر خواهد بود ولی خرج هات خیلی بیشتر میشن.من تازه الان کلاس ورزش عمومی شرکت میکنم.این تغییرات کوچیک کیفیت زندگیت رو پایین نمیاره