2777
2789
عنوان

جدی من خرجم زیاده یا واقعا خرج زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 10402 بازدید | 272 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمی زیادهحقوق منم نزدیک ۱۵ تومنهتقریبا ماهی ۱۰ تومنشو ، حالا بعضی ماهاکمتر پس انداز می کنم.خرج خونه ...

اره منم خرج‌ خونه‌ ندارم 

فعلا خونه مامان بابا زندگی میکنم 

She is working on a bio…

من دقیقا ۲۰ سال قبل وقتی همسن تو بودم باخودم گفتم تولد ۴۰ سالی ام باید خونه، آفیس، ماشین،طلا به مقدا ...

شما خیلی خانم فهمیده ای به نظر میای 

این شغل دانشجوییمه 

ایشالا برم سرکار خیلی بیشتر از اینا درامد دارم 

بازم نظرتون پس اندازه؟

She is working on a bio…

استارتر الان دیدم دانشجوی دندونی منم دندانپزشکمبه خودت فشار نیارهمین که داری همزمان با درس و دانشگاه ...

وای بالاخره یکی حرفمو فهمید 

همش دارم همینو میگم 

میگم اصلا من پس اندازم کنم در آینده درامد یه ماهمه

شما مشغول به کارید؟ 

چند تا سوال دارم ازتون میشه درخواست بدم ؟

She is working on a bio…

نه دلیل ولخرجیم خانواده نیستن دلیلش اینه که شغل دانشجوییمه میگم بعدا که رفتم سرکار اصلیم خیلی بیشتر ...

خب عیبی نداره از الان پس انداز کن بعدا از خودت تشکر می کنی حالا هر چند کم

دخترم معمولی هستم خب کدوماش حذف شه

اگه میخوای پس انداز کنی راهش اینه که وام بگیری و پول وام را بدی طلا بعد قسط های وام را چون مجبوری پرداخت کنی ناخودآگاه هزینه هات میاد پایین تر 

و منی گ با۱۵ خرج خونه و بچه شیر خوار مای بیبی رومیدم😑

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
حتی اگر شغل دانشجوییم باشه ؟

اره احساس میکنم چون پولا بی ارزش شده مفت میره دگ پلن نداری برای پس انداز

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا