2777
2789
عنوان

جدی من خرجم زیاده یا واقعا خرج زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 10402 بازدید | 272 پست
🥲🥲 مرسی عزیزم لطف کردیناگر دوست داشتین رشته خودتونم میگین؟ راضی هستین؟ من خیلی از نظر تایم و ... ت ...

دندون 

اره راضیم 

منم مثل شما دقیقا 

ولی بهتر از بقیه ایم  می ارزه

She is working on a bio…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینقدر خرج ندارمبا نزدیک دوسال کارکردن۷۰۰جمع کردمناخن و…هم میرمیه سفر خفن خارجی هم پارسال رفتم بر ...

شما خب درآمدت زیاده 

من هیچ کاریم نکنم نمیتونم‌مثل شما باشم

She is working on a bio…

به نظرتون بهتر‌ نیست پس انداز داشته باشید ؟ به هر حال زندگی بدون بچه و با بچه فرق میکنه

حقوق خودم همون طور که گفتم صرف هدیه و کمک به نیازمند میشه

جدا از اون همسرم ماهیانه مبلغی رو به عنوان هدیه و پس انداز شخصی بهم میدن که چون مخارج رو خودشون پرداخت میکنند اون مقدار پس انداز میشه

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

حقوق بگیر نیستم ۱ ساعت تدریس میکنم ۳۰۰ الی ۵۰۰ میگیرم ۴۰ دقه مشاوره میدم ۴۰۰ میگیرم

اها اینجوری خوبه. موفق باشی 

بنظر من خرجات عادیه ولی میتونی برا کم کردنش از چیزای نرمال تر استفاده کنی

مثلا کافه ی ارزونتر بری دفعات کمتر. و یا باشگاه ارزونتر 

ناخن و مژه مثلا یکیو انتخاب کنی و اینطوری 

درکل مخارج عجیبی نیستن ولی چون کل درامدت خرج میشه، میشه کمترش کرد. بازم ب سبک زندگی و اینکه چقد پس انداز داشتن اولویتت هست بستگی داره اگر تاثیری تو آیندت نداره و تأمینی ک خب هیچی

اره خرجت زیاده والا ...اما خب کارای واجبتو انجام میدی باشگاه و آرایشگاه واجبه به نظرم حالا چون یکی مث من انجام نمیده دلیل نمیشه واجب نباشه ...من متاهلم ماهی یه تومن خرجی دارم اونم واسه بچه هام خرج میکنم جز اینترنت چیزی واسه خودم نمیگیرم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

خب لاکچری زندگی میکنی دیگه نوش جونت. من چون از خودم درآمد ندارم حتی ناخونمم رفتم ریمو کردم ک دیگ پول ناخون ندم، لیزر اینام نمیرم فقط هزینه میکنم برا وسایل ارایشی بهداشتی و این چیزا

کمرشو شکستی انقد خرج کردی ازین به بعد بگو پونصد هزارتومن بده😐

وقتی پول نمیده چیکار کنم هرچیم میگم میگ من هرچقدم بتو بدم بازم میگی کمه بخدا یکی دو تومن پولی نیس.دیگچیکار کنم میسازم دخترم بزرگ شه جداشم