از اول زندگی مشترکمون هر مراسمی که بود خانواده همسرم هیچ هزینه ای واسه ما نکردن.سر عقد گفتن ایشالا عروسیتون جبران میکنیم سر عروسی گفتن ایشالا بچتون به دنیا بیاد وقتی هم بچه به دنیا اومد اشک تمساح ریختن که ما الان نداریم و انشالله وقتی پسرتو ختنه کردی.الان میخوام پسرمو ختنه کنم صددرصد مطمئنم آبی ازشون گرم نمیشه از طرفی خانواده من خیلی گوشه کنایه میزنن که اینا چقدر چترنو این صحبتا.یعنی یه جورایی سرکوفت به منه.به نظرتون یه چیزی بخرم بهشون بدم که واسه بچم بیارن یا بد عادت میشن؟ اینم اضافه کنم ندار نیستن فقط زورشون میاد واسه من خرج کنن چون میبینن دستم به دهنم میرسه
اصلا این کار را نکن ...بعدشم خانواده شما چرا به شما سرکوفت بزنن اونا کوتاهی میکنن در قبال نوه ....بهتره توقعی ازشون نداشته باشی ولی خریدن هدیه و دادن از طرف اونا بدترین کاره ممکنه
بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
بنظرمن اینکارونکن به قول خودت بدعادت میشن ضمن اینکه چراحرفای خانوادتو سرکوفت به خپدت حساب میکنی همه وقتی طرفشون واسه دخترشون کم میزاره ناراحت میشن عصبانیتشونو پیش بچه هاشون بروز میدن مامان منم اگه کاری نکنن پیش من حرفشو میزنه قصدش سرکوفت به من نیست دلش میگیره از پررویی طرف مسایل منم که قرارنیست به دیگران بگه باخودم درموردش حرف میزنه
اره عزیزم اصا نخیر. خانوادت هم اگه حرفی زدن بگو مهم شوهرمه ک هوامو داره انقد سرکوفت بهم نزنید(والا! ...
من خواهرم بچه دار نمیشه الان ۲۰ ساله ازدواج کرده.وقتی میبینن خانواده من واسه پسر من کاری میکنن میگن آخی خانواده تو ۲۰سال کمبود نوه کشیدن ما که نوه اول و آخرمون نیست که این کارارو کنیم