2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم نداشته باشه باز خراب و فاحشه چون مرده متاهله

نه .پیامبر من خلاف کار بوده که چند تا زن گرفته.بعضی هاشون شوهرشونو از دست دادند.بعدهم شما اگه فکر می کنید شوهرتون بد باید جدا بشید نه اینکه مردم رو محکوم به زنا کنید.تهمت سنگینی.ضمنا اکثر مردها بدشون نمیاد دوتا زن داشته باشند.فکر نکنی از شوهرت جدابشی بهتر گیرت میاد

فکر بکر

نه .پیامبر من خلاف کار بوده که چند تا زن گرفته.بعضی هاشون شوهرشونو از دست دادند.بعدهم شما اگه فکر می ...

پس شما اگه شوهرت رفت زن صیغه کرد بهش حق بده و زنه رو هم قدیسه بدون 

پس شما اگه شوهرت رفت زن صیغه کرد بهش حق بده و زنه رو هم قدیسه بدون

نه حق نمی دم.باید ریشه یابی کنی .اگه شوهرت همه چیزش اوکی.وشما کم نمی ذاری .حق داری .ولی اگه از لحاظ جنسی کم بذاری بدون مردها می رند دنبال کس دیگه.من زنهای باسلیقه دیدم که مردشون رهاشون کرده.فقط به خاطر مسایل جنسی مثل خانم دکتر......تو شهرما همدان

فکر بکر

نمی‌خوام از یه مرد خائن بچه دیگه ای داشته باشم برای رحم اجاره ای هم بره تخمک اهدایی بگیره

خب اونم میگه چه کاریه که تخمک از یه جا اهدا بگیرم رحم یه جا .. میرم با همون رحم و تخمکش اون کار رو میکنم ... ضمن این که به هیییچ عنوان راضی نشو رحم اجاره کنه چون بحث ژنتیک نباشه اون زن شاید مشکلات روحی روانی داشته باشه تغذیه ش معلوم نیست چی باشه چه کارها بکنه با مرد دیگه ای تو این مدت بخوابه یا نه .. کلا این کار خیلی خطاست

تواز کجا می دونی اون زن فاحشه هست؟

عزیزم شما دفاع نکن لطفا .. زنی که با مرد متاهل با علم به این که اون مرد زن داره بچه داره و میدونه که یک روز اگه لو برن اون بچه ممکنه پدر یا مادرشو از دست بده و یک زندگی چند ساله از هم میپاشه .. فاحشه کمترررررین لقبیه که میشه بهش داد!!! 

تواز کجا می دونی اون زن فاحشه هست؟

همین الانشم بچه اسی که شاهد دعوای پدر مادرش سر این موضوع هست آه و ناله ش دامن اون زن و میگیره حتی اون دنیا ... اسی جدا نشده اما زندگیش جهنم شده کی جهنم کرده ؟ اون شوهر بی لیاقتش و اون زن .. خیانت دوطرف داره هر دوطرف هم مقصرن و باااید پیش خدا پاسخگو باشن چون خود ماجرا فقط نیست عواقب ماجراست که فاجعه ست .. شما هم اگه کسی دورو برت این مدلین که گارد میگیری و ناراحت میشی از این لفظ نصیحتش کن نکنه که نه دنیا داره نه آخرت!!! 

جنسی نمیدونم ولی در ارتباط بودن

اگه جنسی بوده باشه ، شوهرت مهدور الدمه ( دیر یا زود تقاص میده ) ؛ ولی حدسم میگه جنسی بوده وگرنه زنه خودشو نمیکشت ( بعد صیغه فهمیده حرام ابدین خودش خودشو کشته ) نمیدونم یام جنسی نبوده