2777
2789
کاش همسرتون غرورو میذاشت کنار حداقل سعی میکرد یه جور از دلت دربیاره یعنی میبینه ناراحتی و هیچ کاری ن ...

شخصیت خودشیفته ای داره چون تک پسره و از بچگی مرکز توجه بوده الانم موقعیت و جایگاه خوبی داره و توجه زیاد بهش میشه این شده که به شدت مغروره البته اوایل چند بار معذرت خواهی کرد خب قبول نکردم به غرورش برخورده

شخصیت خودشیفته ای داره چون تک پسره و از بچگی مرکز توجه بوده الانم موقعیت و جایگاه خوبی داره و توجه ز ...

امیدوارم درست شه ان شاء الله از دلت دربیاره و زندگیت شیرین شه یا حداقل جداشی و راحت شی 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط خانومایی که با اطلاعات زیست دبیرستان مهندس ژنتیک شدن پنجاااه درصد مشکل ذهنی 😕اوسکلی یا خودتو زد ...

شما برو پستشو بخون نوشته ژن ها قاطی میشه. من چیز بی ربطی نگفتم که مسخره میکنی.

جنین از بندناف مادر تغذیه میکنه. اون مادر( رحم جایگزین) معلوم نیس تو زندگیش چقدر فشار روانی تحمل کرده که رو بچه هم اثر گذاشته. اینکه مشکل ذهنی هم برای کسی پیش بیاد ربطی به این نداره که پدر و مادر حتما باید بیمار باشن. بعضی ژنهای جنسی نهفته ان که وقتی ادغام بشن بچه بیمار میشه که این ب اساس آزمایشات مشخص میشه.

ولی اینکه بیایم بگیم تو رحم مادر یه ژنی از مرد قبلی جا مونده و بیاد با این جنین قاطی شه واقعا چیز خنده داریه

شما برو پستشو بخون نوشته ژن ها قاطی میشه. من چیز بی ربطی نگفتم که مسخره میکنی.جنین از بندناف مادر تغ ...

۵۰ درصد اصلا میدونی چقدرررر زیاده 

از هر دو فرزند یک نفر معلول؟؟ من چندیییین مورد رحم اجاره دیدم خوشبختانه یکی هم مشکل نداشتن

۵۰ درصد اصلا میدونی چقدرررر زیاده از هر دو فرزند یک نفر معلول؟؟ من چندیییین مورد رحم اجاره دیدم خوشب ...

آره خیلیا مشکل نداشتن این دختره نمیدونم چی میگفت بچه افکار شیطانی پیدا میکنه

کی گفت ۵۰درصد من اصلا چنین حرفی نگفتم داشتم درباره ژن و اینچیزا میگفتم