2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه وقتی بچه تو رحم یک زن دیگه بخواد بزرگ بشه و بعد بدن به خانوادش به احتمال ۵۰ درصد ممکنه دارای مش ...

مشکل ذهنی و کلا به ارث رسیدن از تخمک و اسپرم پدر و مادر میاد که اینا از قبل تو آزمایشگاه ادغام میشن. رحم خانوم فقط جایگزین جنین میشه. یه اسپرم با یه تخمک قراره ادغام بشه. اون یکی ژن از کجا میاد؟اصلا تخمک اجازه اینکارو نمیده

طلاق نمییده میگه موقعیتم حساسه آبروم می‌ره رفتم قهر واسه طلاق تهدید کرد با ماشین میده زیرم کنن تصادف ...

حالا تهدیدش که والا بعید میدونم عملی کنه از اون طرف تو میتونی بگی که بدتر ابروریزی راه میندازم و... 

ولی خب میخوای برای بار اخر یک تلاشی بکن...واسه درست کردن رابطتون چون به قول خودت یک جا زندگی میکنید میدونی چی میگم... 

که لااقل تو که قصدت طلاقه نگی تلاشمو نکردم واسه زندگیم...

واسه درست کردن رابطتون یک قدم ایی بردار.. تو که لااقل الان قدرت طلاق نداری.. پس حالا نمیتونی اونو پیش ببری یک قدم ایی از اینور پیش ببر که دستت بازه... میدونم به خدا سخته ولی خب... 

می‌دونی فقط اینجا بیربط گفتی

چی میگی؟، چی رو بی ربط گفتم؟ فقط میخوام بگم اطلاعات غلط ندید.

اسی نمیدونم اصلا چرا میخواد رحم اجاره ای بگیره وقتی اون بچه از وجود خودش و شوهرشه فقط یکی دیگه تو شکمش داره بزرگ میکنه. اگه میخواد بچه ای به وجود بیاد از رحم خودش استفاده کنه بهتره. چون بچه خودشه نه کس دیگه ای

چی میگی؟، چی رو بی ربط گفتم؟ فقط میخوام بگم اطلاعات غلط ندید.اسی نمیدونم اصلا چرا میخواد رحم اجاره ا ...

نمی‌خوام از یه مرد خائن بچه دیگه ای داشته باشم برای رحم اجاره ای هم بره تخمک اهدایی بگیره

مشکل ذهنی و کلا به ارث رسیدن از تخمک و اسپرم پدر و مادر میاد که اینا از قبل تو آزمایشگاه ادغام میشن. ...

آه بانوووو باشه خانوم دکتر معذرت 

چون یکی از دوستام که ازدواج کرده بود و نابارور بود رحم اجاره ای گرفتند و حالا بچش ون افکار شیطانی داره رفتن دکتر گفتن بخاطر مشکل رحم اون خانوم بوده

نمی‌خوام از یه مرد خائن بچه دیگه ای داشته باشم برای رحم اجاره ای هم بره تخمک اهدایی بگیره

خب اسی تو باید بزرگ کنی بچه رو.

بچه یه خائن و یک خانومی که اصلا معلوم نیس کیه. 

یا که طلاق بگیری بچه بیوفته گردن شوهرت یا اگه طلاقت نمیده بچه یه نفر دیگه رو باید بزرگ کنی

آه بانوووو باشه خانوم دکتر معذرت چون یکی از دوستام که ازدواج کرده بود و نابارور بود رحم اجاره ای گرف ...

این که میگی پایه و اساس علمی ندارد ژن فقط از اسپرم و تخمک به ارث میرسه چه ربطی به رحم اجاره ای داشت