2777
2789

کدومشو استفاده کردین و چه تاثیری روی پوستتون داشت؟

برای خشکی پوست و شفاف شدن پوستتون هم اثر داشت  ؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منم لایک میکنی لطفا🌹

اگر کسی جواب داد و استفاده کرده بود حتما

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاژینو صورتی یه ماه مصرف کردم بله هم روشن میکنه هم صورتو تو‌پر میکنه درکل راضی بودم الان بخاطر بارداری مصرف نمیکنم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

بی فایده

کلاژینو استفاده کردی عزیزم یا کلاژن گلد؟

کلاژینو اثری ندیدم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اثری نداشت

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من کلاژن بیوتی استفاده کردم البته متاسفانه منظم هرروز مصرف کنم هر وقت یادم میوفتاد میخوردم.با این حال متوجه تاثیرش شدم پوستمو شادابتر کرد.برا ناخن هام خیلی موثر بود.اگه منظم مصرف کنی حتما تاثیر خیلی بهتری میگیری 

من کلاژن بیوتی استفاده کردم البته متاسفانه منظم هرروز مصرف کنم هر وقت یادم میوفتاد میخوردم.با این حا ...

مرسی عزیزم