2777
2789
عنوان

همچنان نذاشتم من برم خونه شوهر عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1659 بازدید | 94 پست

بگو بهشون نزار بی احترامی بشه حرمتا شکسته بشه که درست شدنش یه قرن میکشه کینه روی کینه تا وقتی که زنگ نزدن عروسمون چرا نمیزارید بیاید و حقشون هم هست خودتون اجازه بدید دیدی کوتاه نمیان آخرش چیه ؟بگو همسرت بگه مراسم داریم شمال میام دنبالت برو چند روز بمون 

قراره بعد عروسی تهران باشی یا شمال ؟

عزیزم من خیلی ترسوام متاسفانه الان هیشکی باورش نمیشه سه ماه عقد کردم نرفتم بروز فقط خونه نامزدم اینج ...

ببین عزیزم تو این ۳ماه مادرشوهرت یکبار با خانواده دعوتتون کرده برید شمال؟ به اصطلاح پاگشا کرده شمارو ؟ 

ببین من کاملا درکت میکنم من هم ۲سال عقد بودم شاید ۳ ۴ شب خونه مادرشوهرم موندم ب جاش همسرم همیشه میومد خونه ما 

البته خانواده ها فرق دارن اگر خانواده همسرت خوبن خوب رفت و امد معمول مشکلی نداره 

شما انگار ۳۰خورده ای سالته و قطعا همسرت بزرگتره از خودت مس فکر میکنم تو ازدواج شما اصلا. خانواده نباید ب شما امر و نهی کنن دختر ۱۸ ساله نیستی که یا همسرت سن کمی نداره بعد هم شما با این سن باید هررررچه زودتر برین سر خونه زندگی خودتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون منطقی بود اما اصلا راهکار اون‌خانم ک میگف فرار. نکنن رو نپسندیدم

آره خب فرار کردنه داستان پشتش بود بعدش شوهرش تقی به توقی می‌خورد بهش شک میکرد داری دروغ میگی تو خانواده خودتم می‌پیچونی

ببین عزیزم تو این ۳ماه مادرشوهرت یکبار با خانواده دعوتتون کرده برید شمال؟ به اصطلاح پاگشا کرده شمارو ...

دعوت کرده چندبار اولش که سرعقدم عموم فوت کرد بابام گفت من اصلا تا دوسه ماه نمیرم و اونا هم نیان پاگشا همین ماه پیش دعوت کردن گفتن بعد محرم الانم بهانه های دیگه میارن 

ببین عزیزم تو این ۳ماه مادرشوهرت یکبار با خانواده دعوتتون کرده برید شمال؟ به اصطلاح پاگشا کرده شمارو ...

ولی من با اینکه نباید با خانواده شوهر زیاد تاکید می‌کنم زیاد رفت آمد کرد موافقم

ولی خب دگ شما داره تبدیل میشی به بی محلی کردن اما من نمیدونم اونا شما رو دعوت کردن برای بار اول یا نه 

اگر دعوت کردن و خانوادت اینقدر سخت گیر هستن بنظرم از الان رک باهاشون صحبت کن چون بعدا تو زندگیت هم دردسر درست میکنن 

شما شرعی زن و شوهری و ۲ روز برید شمال مشکلی نیست 

من با اینکه ۱۹ سالم بود عقد کردم با همسرم چندین بار تو عقد مسافرت رفتیم و کلا هرشب تقریبا پیش هم بودیم 

به خانوادت بگو مرد امروزی اگر با این روال پیش برم از زندگی و زن زده میشه 

نه پدر شوهر دارم نه برادر شوهر خواهر شوهرم هر کدوم ازدواج کردن رفتن به شهر دیگه یدونه همسرمه یدونه مادر شوهرم که هرروز زنگ میزنم میگه عزیزم بخدا دلم تنگ شده نمیشه بیای؟ دیگه خجالت کشیدم 

دعوت کرده چندبار اولش که سرعقدم عموم فوت کرد بابام گفت من اصلا تا دوسه ماه نمیرم و اونا هم نیان پاگش ...

امان از این پدر و مادر ها که همه چیو بر خوشبختی بچه اولویت میدونن....

بنظرم دگ اونا کار خودشون رو انجام دادن و دگ طبیعیه ک اگر واسه دعوت مجدد زنگ نزنن و حتی شاید شاید درست تر این باشه ک الان خودت تنها بری با همسرت گ قطعا درسته و خانوادت هم چون اعتقاد دارن بعد محرم و صفر مجدد باهات بیان دیدن اونا 

چون چندین بار دعوت کردن

اونها برای مراسمات عموت و تسلیت اومدن ؟

شمالیا فوق العاده خوش مشرب هستن و خوش گذرون همش دور هم جمع هستن حیف نیست نری تو این تابستونی کنار شو ...

الان نامزدم زنگ زد گفت یکشنبه میام ببینمت رفتنی هم ببرمت دیگه منم چیزی نگفتم استرس گرفتم 

نه پدر شوهر دارم نه برادر شوهر خواهر شوهرم هر کدوم ازدواج کردن رفتن به شهر دیگه یدونه همسرمه یدونه م ...

حق داره بنده خدا. پدر مادرت اصلا کار درستی نمیکنن 

شما میتونی حداقل هر دوهفته بری دو روز و بیایی

الان نامزدم زنگ زد گفت یکشنبه میام ببینمت رفتنی هم ببرمت دیگه منم چیزی نگفتم استرس گرفتم

خب این دفعه دیگ بر استرس علیه کن ماشالا ۳۴ سالته ،باید مستقل باشی ب خانوادت بگو شوهرم گفته باید برم و اگر نرم ناراحت میشه و بین مون شکرآب میشه ...

حق داره بنده خدا. پدر مادرت اصلا کار درستی نمیکنن شما میتونی حداقل هر دوهفته بری دو روز و بیایی

نمی‌دونم چکار کنم گیرافتادن الان نامزدم زنگ زد گفت یکشنبه میام ببینمت بعدشم ببرمت آماده شو منم چیزی نگفتم ولی استرس گرفتم