2777
2789
عنوان

همچنان نذاشتم من برم خونه شوهر عقدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 94 پست
دوست دارم همین الان خودکشی کنم موندم بین خانواده و نامزدم بخدا قسم اگر همشهری بودیم نمی‌رفتم خونشون ...

گلم اول خودت با مامانت تنهایی صحبت کن خیلی آروم و با حوصله ، بهش بگو بابات رو قانع کنه 

اگر بابات قانع نشد خودت مستقیم باهاش صحبت کن

اگر مامانت هم کلا از اول قبول نکرد بهش بگو خودت زنگ بزن به شوهرم بگو نمیزاریم دخترم بیاد 

یا اگر میدونی بابات رو شوهرت رو زمین نمیزنه ، بگو شب قبل خود همسرت زنگ بزنه ب بابات بگه با اجازتون من فردا میام زن مو دو روز ببرم شمال هم مادرم دل تنگه هم زنم ک خودت باشی هم ی هوایی بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خب فرار کردنه داستان پشتش بود بعدش شوهرش تقی به توقی می‌خورد بهش شک میکرد داری دروغ میگی تو خانو ...

دقیقا 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

عزیزم چند تا تاپیک‌های شما رو خوندم، شما متاسفانه خیلی به خانوادت وابسته ای و همچنین دهن بین هستی. رفتارت با سنت نمی‌خونه، حتماً برو پیش مشاور.

امیدوارم کنار همسرت زندگی خوبی داشته باشی

زندگی جاری است ...

خانواده منم نمیذاشتن شب بمونم و حتما سر ساعت ۷ باید خونه میبودم. نرو و حرف خانواده شوهرم برات مهم نباشه. من خر بودم روزا بعد دانشگاهم میرفتم بیرون باهاش و کار دست خودم دادم هرچند عقد دائم بودیم. ولی بعدش چیزایی دیدم که از ترس آبروم نشد جدا بشم توی عقد. توام نرو تا کامل بشناسیش . اصلا هم حرف خانواده طرف مهم نباشه برات.