2777
2789
عنوان

رو مخی ترین چیزا تو نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 45 پست

اینکه یسری ها فک میکنن خدای سایتن و هر چی بگن درسته.و جالبه اینا هر چی بگن بقیه یا میترکن از خنده یا حق را صد در صد میدن به این خدایان سایت.

و دیگه اینکه بعضیا تو تبادل نظر میخوان عامل تغیر نظر دیگران باشن.گیر میدن به سبک زندگی و رفتار بقیه کاربرا.که مثل من باشین خوبه

چشم رو هم چشمی نامحسوسی هم تو سایت وجود داره

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه هنوزیکی قضیه روکامل تعریف نکرده یه عده میان تحلیل ارايه دادن و الكي صفحات تاپیکوزیادکردن 

دونفروسط تاپیک یکی دیگه شروع میکنن چاق سلامتی و یه مسایل دیگه رومطرح کردن .استارترومشکلشم اون وسط باقالی

وسط غم وغصه های بقیه میان میگن خداروشکرمااینجوری نیستیم 

غلط املایی 

نظرخواهی میکنن درموردلباس وهرچیزدیگه اگه ایرادشوبگی بدشون میاد

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

وای چقدر رو مخ هستن اینایی که طرف تاپیک زده مثلا مامانم باهام بد رفتاری میکنه

میان.میگن خداروشکر که مامان من خیلی مهربونه

میگه شوهرم کتکم میزنه میگه شوهر من یکسره راه میره منو میبوسه

اینا فازشون چیه واقعا ؟

انشالله دختر دومم به سلامتی بیاد بغلم
وای چقدر رو مخ هستن اینایی که طرف تاپیک زده مثلا مامانم باهام بد رفتاری میکنه میان.میگن خداروشکر که ...

اینا بی شعورن

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

کلا من از اومدن به نی نی سایت متوجه شدم یا تقویم ما را اشتباه چاپ میکنن و ما واقعا تو قرون گذشته هستیم یا اینکه بعصیا هنوز هیچ رشد فرهنگی و اجتماعی نداشتن و نخواهند داشت.بلانسبت خیلی از نی نی سایتی ها البته

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
وای چقدر رو مخ هستن اینایی که طرف تاپیک زده مثلا مامانم باهام بد رفتاری میکنه میان.میگن خداروشکر که ...

فکر کنم اینا تو زندگی واقعیشون هم مثلا ممکنه جلوی یه کارگر گرسنه یا یه فقیر،بشینند کباب بخورند و هی بلند بلند هم بگن :خدا روشکر که ما داریم کباب میخوریم.

خیلی چیزا  هست که واقعا   تعجب میکنم میخونم،   فقط کاش   در هر صورت    رعایت ادب بشه     چه راجع به همدیگه     چه خانواده ی   همسر      یه حرفایی میزنن که    باورم نمیشه اینو   یه خانوم  امروزی و به قول خودشون   تحصیلکرده داره میگه،  یه کم  درک طرف مقابل  یه کم احترام  در اوج   اختلاف نظر    میتونه خیلی مشکلاتو  حل کنه.

- بیان داستانهای عشقی و تخیلی به روشی کاملا" ناشیانه و دم دستی و بچه گانه از نوع فیلم هنی و ترکی در قالب داستان زندگی من و قهرمان ساختن از خود

- پرسشهای خصوصی از قبیل درآمد ماهانه خود و همسر - سن - روابط زناشویی و ...

- استفاده از الفاظ زشت و یا توهین و افترا

- تجسس در تاپیک های سایرین به منظور کشف دروغ و پس از آن پرخاش و توهین و افترا

- حضور آقایان در بحث های کاملا" زنانه

- زیر سئوال بردن عقاید سایرین و احترام نگذاشتن به عقاید یکدیگر 

- غیبت ها و صحبت های خاله زنکی بخصوص پیرامون مادرشوهر - خواهرشوهر- زن داداش - جاری - عروس و ......

- پندها نصیحت ها و مشاوره های غیرحرفه ای و کاملا" عامیانه و خودساخته

- دعوا و کش دادن موضوع دعوا

- فخرفروشی های دروغین و بی اساس ناشی از مشکلات روانی

- ارائه تاپیکهای بی ارزش و پوج که حتی ارزش بیان ندارد به عنوان مشکل: مثلا" کمک کمک امروز رفتم اون شلواری رو که دوست داشتم بخرم تموم شده بود!!!!!!!

تشویق دیگران به انجام کارهای ناشایست و غیرمتعارف به عنوان سیاست زنانه ......

- .............................