2777
2789
عنوان

رو مخی ترین چیزا تو نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 45 پست

قضاوت بیجا در صورتی که طرف فقط میاد میگه اون چه کرد خوب اخه تو چه کردی که اون باتوچنین رفتاری کرد +بینهایت تاپیک درمورد قوم شوهر

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه نمیتونی مثل قدیم تاپیک هاتو خودت حذف کنی و باید منت نی نی یار رو بکشی

اونم طاقچه بالا میذاره

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

قضاوت نکنید

یه درصد فکر کنید راست میگه

هرکی ناراحته تاپیکو ترک کنه😓😓😓😓😓😓

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

چراهمش توهرتاپیکی دعواست اصلاچراماخانمها هرجاجمع میشیم زود دعوامیشه

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

جمله: وای خوش به حالت که دغدغه ات این هست😕

انگار خودشون در حال شکافت اتم هستند

یا دغدغه گرم شدن کره زمین رو دارن

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
کسایی که تا یه ذره خلاف میلشون حرف میزنی،شروع میکنند به نفرین کردن و الهی سرت بیاد و الهی خدا جوابتو بده و تو دل من رو شکستی و ...

انگار منتظرند که یکی بیاد یه چیزی غیر از قربون صدقه بگه،تا دق دلیشونو سر طرف خالی کنند

جمله: وای خوش به حالت که دغدغه ات این هست😕 انگار خودشون در حال شکافت اتم هستند یا دغدغه گرم شدن ک ...

والا...

چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود ک یه همکار بی ادب و بدرفتار دارم.عذاب می کشم و سختمه و میخام استعفا بدم از اون بخش...

بعد یکی گفته بود دغدغه ات😑😑

خداییش میخاستم بگم اخه دغدغه از این مهم تر ک توی محل کارت ارامش نداشته باشی؟؟؟😓😓

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))