الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینکه نمیتونی مثل قدیم تاپیک هاتو خودت حذف کنی و باید منت نی نی یار رو بکشی
اونم طاقچه بالا میذاره
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
جمله: وای خوش به حالت که دغدغه ات این هست😕 انگار خودشون در حال شکافت اتم هستند یا دغدغه گرم شدن ک ...
والا...
چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود ک یه همکار بی ادب و بدرفتار دارم.عذاب می کشم و سختمه و میخام استعفا بدم از اون بخش...
بعد یکی گفته بود دغدغه ات😑😑
خداییش میخاستم بگم اخه دغدغه از این مهم تر ک توی محل کارت ارامش نداشته باشی؟؟؟😓😓
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))