2777
2789
عنوان

عاشق کسی شدم که بیست سال ازم بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 86 پست
صد سال هم که همدیگر رو از دور بشناسی تا زیر یه سقف نرفتی نمیتونی چهره واقعی اش رو ببینی

اره خب کاش بزارن ی دیت بریم 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تو تاپیکا قبلت گفتی اوبی هم هست میتونی کنار بیای؟

نه بخدا پشیمون شدم اونجور ادمی نبود تحقیق کردم کلی ازش عذر خواهی کردم فانتزی های خودش بود بعدش فهمیدم که کلی بحث شد بینمون حتی زنگ زده بودم به مادرش ولی اینجوری نبود متاسفانه زود قضاوت کردم 😔

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
صد سال هم که همدیگر رو از دور بشناسی تا زیر یه سقف نرفتی نمیتونی چهره واقعی اش رو ببینی

و تجربه میگه همچین مردهایی بخاطر سادگی میان سراغ دختربچه ها و دام پهن میکنن حداقل نمیتونی بشناسی از تجربه میتونی استفاده کنی حسم میگه اون فقط برای سوزوندن زن سابقش میخواد تو رو بگیره بعد ازدواج از این رو به اون رو میشه ازش چیزای بزرگ بخواه ببین قبول میکنه؟ 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

چه خبرته ۲۱سالته جوگیر شدی

اررررههههه 😂😂

مجرد بودن اره مطمعنم البته قبلا زن داشته فوت شده یه دختر ۱۷ساله داره فقط

دخترش فقط 4 سال از تو کوچیکتره 

یعنی اگه 4 سال زودتر دختر دار می شد همسن بابات بود 

الان داری احساساتی تصمیم میگیری 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

و تجربه میگه همچین مردهایی بخاطر سادگی میان سراغ دختربچه ها و دام پهن میکنن حداقل نمیتونی بشناسی از ...

عزیزم همسرش فوت شده که 

نه بخدا پشیمون شدم اونجور ادمی نبود تحقیق کردم کلی ازش عذر خواهی کردم فانتزی های خودش بود بعدش فهمید ...

من اونو نمیدونم ولی حسی ک از تو گرفتم دختر پاک و متعهدی هستی امیدوارم خوشبخت شی🌹

من اونو نمیدونم ولی حسی ک از تو گرفتم دختر پاک و متعهدی هستی امیدوارم خوشبخت شی🌹

قربونت عزیزدلم مرسی 😘😘😘

هنوز بالغ نشدی اگه بالغ بودی صداقت تعهد چجور توی مجازی دیدی عاشقی و چشات خیلی چیزا رو نمیبینه حالا م ...

من مجازی بایکی دوست میشدم عکسشومیفرستادپسره با کلی فیلترعکس خوب بوداوقتی میرفتم ازنزدیک میدیدمش قیافه داغون اصلا شبیه عکساشون نبودن یعنی یه پاقرض میکردی الفرار