2777
2789

ما عاشق همدیگه شدیم ولی خانواده من دخالت میکنن همه جوره نه فقط پدر مادرم بلکه فامیل فضول که عادت همیشگی شون دخالت تو زندگی من و بقیه ست هم دخالت میکنن اخه نمیدونم من میخوام با طرف زندگی کنم یا شما که دخالت میکنین چه ربطی به شما داره همیشه میگن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد چرا دونفر که همدیگر و میفهمن درک میکنن کنارهم حال دلشون خوبه همیشه باید مانع سر راهشون باشه برای رسیدن مگه همیشه اونجوری که پدر مادرا میخوان باید پیش بره یکی خانوادش راضی نمیشن چون پسره وضع مالیش اوکی نیست یکی دیگه ناراضین چون پسره اینقدر اختلاف سن داره با دختره یکی دیگه هم از چهره ش خانواده خوششون نمیاد این خانواده ها چرا همیشه دخالت بیجا میکنن تو زندگی بچه هاشون اونم وقتی سن قانونی رو رد کرده خودم الان ۲۱ سالمه خداروشکر اینقدر از لحاظ عقلی بالغ هستم بدونم دارم چیکار میکنم و دوست دارم شریک زندگیم چه مدل ادمی باشه و ادمشم الان پیدا کردم به چشم خودمون اصلا اختلاف سنمون نمیاد چون اینقدر باهم حالمون خوبه خداروشکر اصلا عیب و نقصهای همدیگه رو نمیتونیم ببینیم من همه جوره ازش حمایت میکنم از لحاظ عاطفی و اونم عاشقمه بارها ثابت کرده بهم با اینکه رابطه مون مجازی هست ولی صداقت تعهد هرجا بره بیاد همه چیز بهم میگیم بابام دوباره که فهمید موبایل ازم گرفت تا چند روز بهم نداد مامانم بزور متوسل شد و ازش گرفت بهم داد گفت قول میده دیگه نره ولی نتونستیم ازهم دل بکنیم عاشق شدن گناهه مگه؟! سن سال میشناسه بعضیا میگن نه فلان بهمان شما چون هنوز عاشق نشدی این حرفارو میزنی مطمئن باش خودت هم زمانی که عاشق شی از ینفر خوشت بیاد اونو باهمه عیب و نقص هاش بازم حاضری قبول کنی الان میگی نه فلان منم یه زمانی نمیدونستم قراره از کسی خوشم بیاد که بیست سال ازم بزرگتره ولی سرنوشت غیر قابل پیش بینی هست بنظر خودمون اصلا هم این چیزا زشت نیست اتفاقا خیلی هم خوبه تو ایران متاسفانه این فرهنگ هنوز جا نیفتاده و باید روش کار کرد که خانواده ها تو هر موضوعی نیازی نیست اظهار نظربدن ودخالت کنن من طرفمو شناختم و انتخابش کردم حالا اونا میخوان واسه زندگی و اینده من تصمیم بگیرن! من با کسیکه دوستش ندارم ازدواج نمیکنم به هیچ وجه بدون هم حالمون بده ما واقعا جفت روحی هم هستیم خدایا مارو بهم برسون لطفا مانع هارو بردار 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

چطوری حوصلت شد انقد تایپ کنی ؟؟؟.نخوندم

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونواده دخالت میکنه چون جهاز قراره بده چون سیسمونی باید بده چون اگه طلاق گرفتی برمیگردی خونشون 

چون بهت ارثیه میدن 

خونواده دخالت میکنه چون 21 سال خرجتو کشیده چون تو خوشی و ناخوشی کنارت بوده 

حالا فامیل رو قبول دارم بهشون ربطی نداره 

ولی پدر و مادر حقشونه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

الان سنت کمه خوب و بد خیلی چیزا رو بفهمی گاهی باید تجربش کنی 

منم زمانی که عاشق شدم خیلی جوانتر از شما بودم ولی همون موقع هم سنش برام مهم بود میگفتم اگه پول نداره! اقلا جوانیش رو داره با هم میسازیم و ساختیم

و شما تو این سن و ایشون تو اون سن اونم ندیده و نشناخته.... هیچی نداره و... مطمئنی مجرده؟ مطمئنی 10سال دیگه 50ساله شد میتونی پا به پاش باشی؟ یا اون میتونه خواسته هات براورده کنه؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

این سخنرانی رو یه جا ذخیره کن چند سال بعد که شور جوانیت چند برابر شد ولی دنبال پوشک بزرگسال برای آقا بودی این ها رو بخون و دیگه نگو چرا کسی به من نگفت این کار اشتباه هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

هنوز بالغ نشدی اگه بالغ بودی صداقت تعهد چجور توی مجازی دیدی عاشقی و چشات خیلی چیزا رو نمیبینه حالا ما هرچی بگیم باز تو حرف خودت میزنی 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

عزیزم تو دنیای واقعی نمیشه آدم هارو شناخت مجازی عاشق شدی شما؟؟؟ یه آدم ۴۰ ساله چرا باید جای دنی ...

یکساله باهمیم عزیزم اتفاقا خانوادش همه رو هم میشناسم اونم خانواده منو میشناسه تو این یکسال به اندازه کافی شناختمش اکثر اخلاقاش ویژگی هاش دستم اومده 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
هنوز بالغ نشدی اگه بالغ بودی صداقت تعهد چجور توی مجازی دیدی عاشقی و چشات خیلی چیزا رو نمیبینه حالا م ...

خب عزیزم طبیعیه تا با طرف صحبت نکنی چندماه نشناسی ش همه چیز میتونی درموردش بگی والا تو حضوری هرچی ادم میبینیم بدرد نخور از اب در میان تو مجازی بعضیا واقعی از اب درمیان انگار دنیای امروز دنیای ارتباطات مجازی هست اکثرا هم دارن از طریق همین فضای مجازی اشنا میشن و ازدواج میکنن و بعضیاشونم خیلی خوشبخت شدن اتفاقا 

الان سنت کمه خوب و بد خیلی چیزا رو بفهمی گاهی باید تجربش کنی منم زمانی که عاشق شدم خیلی جوانتر از شم ...

مجرد بودن اره مطمعنم البته قبلا زن داشته فوت شده یه دختر ۱۷ساله داره فقط 

خونواده دخالت میکنه چون جهاز قراره بده چون سیسمونی باید بده چون اگه طلاق گرفتی برمیگردی خونشون چون ب ...

مادر من زیاد حرفی نداره بابام اذیت میده وگرنه حرف فامیل برام پشیزی ارزش نداره بخدا 

چطوری حوصلت شد انقد تایپ کنی ؟؟؟.نخوندم

مهم نیست قدرت تایپم سریعه