2777
2789
عنوان

یه چیزی خیلی عصبیم کرده

179 بازدید | 15 پست

نوشته هی یه ماه پیشم رو نگاه میکنم . شاید هم قبل تر . هربار میخونم عصبی تر میشم . اتفاقات همونطور که نوشته بودم میفتن . مثلا اگر یه جمله ای نوشته ام که سبک جمله صمیمیتی داره که امکان نداره خانواده بهم بگن . یه نفر از آسمون هشتم میاد دقیقا عین اون جمله رو میگه بهم و میره . خواب هام همینطوری هستن . تصوراتم که واقعی مشن هر چقدرم که سورئال باشن . 

یادمه یبار نوشته بودم آخر سر یکی منو میبره کنار پرتگاه و تهدیدم میکنه و پرتم کنه پایین و بعد چهار ماه بعد از این نوشته ام . یه همکاری منو چرخوند سمت کوهسار آخرسر نگه داشت کنار یه پرتگاه طوری و خندید گفت پرتت کنم پایین ؟؟ 

از خودم و مغزم هر جفتشون حالم به هم میخوره . دیگه نمیخوام بنویسم . والسلام . 

کسی تجربه مشابه داشت یه چی بگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میریزن سرت واسه حس ششم😁اره من نه انقدر شدید ولی گاها چیزی حس کنم یا توی تصورم بیاد یا یهو به د ...

یه چیز بگم . من روبه روی خونمون رو بمب زدن دو بار سر جنگ . من سال اولی که اومدیم اون خونه دو بار شب ساعت ۵ خوابشو دیدم دقیقا همون اتفاقات با همون حالات و همون جزئیات اتفاق افتاد . 

خب چیزای خوب فکر کن تا همون بشه برات

میکنم. و میفته اما من چون بچگی کلاس نویسندگی میرفتم خیلی مینویسم خیلی . بعد الان رفتم دستنوشت های قبلم رو خوندم و میبینم دوباره یکی از چیزایی که بهمن نوشته بودم یعنی هموووون دیالوگ رو یکی بهم میگه دقیقا همون اتفاق میفته کسایی که توقع ندارم وارد داستان زندگیم میشن . کسایی که فکر میکنم فقط وارد قصه ام کردمشون  

تو انسان عادی نیستی😳معجزه داری خواهش میکنم درباره من یه چیز خوب بنویس😢 ولی لطفا منو نکشی 🥺

نه بخدا . فقط روی زندگی خودم اشراف دارم . اصلا برای بقیه اینطور نیست مگه وارد زندگیم بشن . اونوقت بازم اثرشون تو زندگیم رو زودتر میفهمم .

میکنم. و میفته اما من چون بچگی کلاس نویسندگی میرفتم خیلی مینویسم خیلی . بعد الان رفتم دستنوشت های قب ...

منم چند بار اینطور شده یک نوع حس،ششمه

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
نه بخدا . فقط روی زندگی خودم اشراف دارم . اصلا برای بقیه اینطور نیست مگه وارد زندگیم بشن . اونوقت با ...

باشه عزیزم فقط منونکش خودم گم میشم از تاپیکت بیرون 

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

دور از جون 🥺😢😢من فقط بدم میاد چرت و پرت بگم از خودم همین ..

خب عزیزم چیزی که گفتی بد نیست 

یعنی چشم بصیرت داری 

چیز بدی نیست

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

چه جالب فکر نمیکردم من داشته باشم چون میگن معمولا زن هایی که بچه و زندکی دارن به دست میارن ولی من کم ...

ن از مجردی اینطور بودم..یک حسس

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒