2777
2789
یعنی چی جرم نمیدید. مگه مردم نونتو میدن سرشونو تو کوونت میکنن یا جرت بدن ؟انقدر به حرف مردم فضول و ...

اخه میریزن سر آدم 

اینجا بچه هست 

اینجا فلان هست 

والا باشه کسی زندگی منو زندگی نکرده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آرامبخش میخورم اگر جرم نمی‌دید سیگار میکشم سیگاری نیستم سالی ماهی ی بار ب قول تو وقتی دیگ هیچی آرومم ...

سیگار آروم میکنه؟دوست منم میگه سیگار میکشم مشکلات داره اونم

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

اخه میریزن سر آدم اینجا بچه هست اینجا فلان هست والا باشه کسی زندگی منو زندگی نکرده

بچه ف۳ط تورو میبینه اینستا و تی تاک و سریال خانگی و ماهواره و کوفت و زهرمارو نمیبینه 

به ادما رو نده گستاخ بشن یسری مردم بشدت پررو طلبکارن اجازه نده نترس ازشون

منم انقد مشکلات دارم اما نمیدونم چیکار کنم برم پیش روان شناس

روان شناس ها هم خودشون حالیشون نیست فقط بدرد درد دل می‌خورند پول می دی به حرفت گوش میدن همین 

خودشناسی DNA plus
سیگار آروم میکنه؟دوست منم میگه سیگار میکشم مشکلات داره اونم

منو ک خیلی ی لحظه انگار آب میشه رو آتیش ولی مقطعیه 

امروز دقیقا سر مسئله ای دیگ داشتم دچار فروپاشی روانی میشدم 

ساعت ۳ یکی کشیدم هنوز و فعلا آرومم 

روان شناس ها هم خودشون حالیشون نیست فقط بدرد درد دل می‌خورند پول می دی به حرفت گوش میدن همین

پس کی بهم میتونه بگه چیکار کنم

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

منو ک خیلی ی لحظه انگار آب میشه رو آتیش ولی مقطعیه امروز دقیقا سر مسئله ای دیگ داشتم دچار فروپاشی رو ...

امیدوارم مشکلاتت حل شه عزیزم🌷