2777
2789
عنوان

پسرخواهرشوهرمو زندونی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 84 پست
کی گفته حکمش اعدامه حکمش دیه و حبسه

در قوانین جمهوری اسلامی ایران، حکم تجاوز به پسر، مانند تجاوز به زن، مجازات اعدام دارد. این مجازات در ماده ۲۲۴ قانون مجازات اسلامی برای زنای به عنف (تجاوز جنسی) و ماده ۲۳۴ برای لوا. ط به عنف (تجاوز جنسی از پشت) تعیین شده است. در صورتی که تجاوز از نوع لوا .ط باشد و مفعول (فردی که مورد تجاوز قرار گرفته) به آن رضایت نداشته باشد، مجازات مرتکب اعدام است. در غیر این صورت، اگر دخول بدون رضایت انجام شده باشد، مجازات مرتکب، اعدام است. 

خستم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست اون که تجاوز کرده بچه یه خانواده ست و پدر و مادرش اگه نباشه ناراحت میشن ولی اون بدبختایی که این ...

بله عزیزم درست من هیچ دفاعی از کار ایشون نکردم 

ایشون خیلی خیلی گناه نابخشودنی کرده

اصلا قابل توجیه نیست

فقط منظورم اینه هیچ پدر مادری به مرگ بچش راضی نیست حتی اگه بدترین بچه دنیا باشه ...

بله عزیزم درست من هیچ دفاعی از کار ایشون نکردم ایشون خیلی خیلی گناه نابخشودنی کردهاصلا قابل توجیه نی ...

آره واقعا حرفتو قبول دارم بچه هر کاریم بکنه باز برای پدر و مادرش عزیز