2777
2789
عنوان

پسرخواهرشوهرمو زندونی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 84 پست
قانون اینو میگه شریعت هم میگه دلیل وجود قانون همین حرفای از روی احساس و تعصب هست همه حق دارن عادلانه ...

نميدونم ولي به نظرم خيلي عجيبه كه منحرف جنسي اونم به اين شكل با بقيه در برابر قانون يكي باشه

موندم اصلا وكيل در دفاع چي ميخواد بگه؟ واقعا چه دفاعي داره؟ 

حالا بگذريم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميدونم ولي به نظرم خيلي عجيبه كه منحرف جنسي اونم به اين شكل با بقيه در برابر قانون يكي باشهموندم اص ...

بله بخاطر عقیده و نظرات اینچنینی قانون گذار قانون گذاشته که همه در برابرش یکسان باشند 

عجیب نیست فقط برای منطق انسانی غریب هست چرا که منطق انسان اصلا خالص نیست و درصد زیادی ناخالصی  احساسی درش هست 

برای همین قانون مثل یک کادر و خط کش عمل میکنه 

که از دخالت خواست درونی افراد ، حس شخصی، نظر فردی که خودش متاثر از ریشه های فراوانی هست که هر کدومش با متغییر های نامحدودی که در زندگی فرد فرد ما هست،تغییر میکنه جلوگری بشه 

در واقع قانون خط کشی هست که ازش تخطی نباید کرد ، هرچقدر هم حسمون بد باشه 

چرا که بقای جامعه ی مدنی در اطاعت از قانون هست 

جامعه ی مدنی در یک زاویه دید مای ناظر خلاصه نمیشه 

جنبه های بیشمار و احتمالات تمام نشدنی ....

میخواستم بنویسم پسر چون داشتم تاپیکارو میخوندم ذهنم درکیر بود اشتباه نوشتم دختربلاخره تجاوزه دیگه پس ...

اره واقعا اگر سنی هم نداشته باشن فکر کنم خیلی سخت باشه

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
بله بخاطر عقیده و نظرات اینچنینی قانون گذار قانون گذاشته که همه در برابرش یکسان باشند عجیب نیست فقط ...

حرف شما كاملاً درسته ولي مشكل اينجاست كه من توي ايران چنين چيزي نديدم، صحبت شما در مورد قانون و برابري همه انسان ها و جرائم در برابرش، بيشتر با اروپا و آمريكا تطابق داره و هر جايي جز ايران

شما تحصيلات تون توي زمينه حقوقه؟

چون باید دیه بده

تجاوز به پسر مگه دیه داره ؟

داشته باشه هم چشمش کور 

کسی که چنبن غلطی کرده باید خودش جورش را بکشه نه بقیه 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

والله خواهرشه ،منم شوهرم باشه زنگ بزنن حتما میده ،منو آدم حساب نمیکنه ،حرفی بزنی میگن پول خودم به تو چه ،زندگی متاهلی هم به چیزشونه ،چه میفهمن شریک بودن یعنی چی

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
نگو عزیزم بچشونخدانیاره بچه ناخلف رو برای هیچ خانواده ای😥😥

درست اون که تجاوز کرده بچه یه خانواده ست و پدر و مادرش اگه نباشه ناراحت میشن ولی اون بدبختایی که اینا بهشون تجاوز کردن و بعداً خواهند کرد هم گناه دارن

خاک تو سرش دسره و رفبقاش انشالله خدا به سزای اعمالشون برسونه

انشالله بمبرن

و شما

شما و همسرتون دارین گناه بزرگی می‌کنید

که از ظالم دفاع میکنید

باید مجازات بشه

چرا اینکارو کرده؟ چون مریضه چون عوضیه چون حروم.زاده س

اگه ازاد شد بعدا به بچه ی شما تجاورکنه چی؟

اونوقتم میخواید دفاع کنید

اون مثل حیوونه باید مجازات بشه