2777
2789
عنوان

پول گرفتن از همسر

1475 بازدید | 91 پست

خانما شما ماهانه از همسرتون چقدر پول میگیرین؟

من شاغل نیستم و یه ماهه اومدیم خونه خودمون 

دوبار گفتم میرم خرید پول زده به حسابم ک جمعش شد ۳ تومن در یک ماه 

بنظرتون بیشتر بخوام یا واس اوایل زندگی مشترک خوبه ؟

البته از اون پول واس خونه خرید نمی کنم کلا خریدای شخصی و تفریحات شد 

بنظرتون بهش بگم ماهانه یه پول ثابت بزنه یا نه همینطوری هروقت لازم داشتم بخوام؟

بستگی به حقوقش داره

بگو ماهانه مبلغی بزنه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلا ک‌کلا کارتاش دستم بود چون مدیریتم صفره دادم ب خودش ۳تومن میگیرم ثابت ماهانه بده بهتره

بنظرتون خودم پیشنهاد بدم ک ماهانه فلان مقدار بزن یا فقط ماهانه بودنشو بگم خودش هرچقدر خواست بزنه 

کلا کارتشو بگیر ازش

یکی از کارتاشو داده دستم

با این حسابش کار میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بنظرتون خودم پیشنهاد بدم ک ماهانه فلان مقدار بزن یا فقط ماهانه بودنشو بگم خودش هرچقدر خواست بزنه

بسته ب درامدش ببین چقد میتونه بده باهاش مشورت کن مبلغ پیشنهادیتو بگو ببین چی میگه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
بستگی به حقوقش دارهبگو ماهانه مبلغی بزنه

شغلش آزاده و در آمد ثابت نداره بعضی ماها کارشون پررونق بعضا نه در کل لو نمیده میانگین در آمدش چقدره 

مقدارشو خودم بگم؟

استارتر واسه عروسیت قرص ضد عرق خوردی؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
شغلش آزاده و در آمد ثابت نداره بعضی ماها کارشون پررونق بعضا نه در کل لو نمیده میانگین در آمدش چقدره ...

اره ببین در ماه چقد خرج ثابت داری مثل باشگاه ترمیم ناخن مژه یا هرجی که خودت میدونی حساب کن بهش بگو

کلا کارتشو بگیر ازشیکی از کارتاشو داده دستمبا این حسابش کار میکنه

نمیخوام کارت خودشو بگیرم ک هرقرونی ک خرج کردم پیامش بره بدونه اون روز فلان قدر خرج کردم