2777
2789
عنوان

یک لحظه همه میاین

48 بازدید | 9 پست

من سه شب پشت هم اون هفت سوره ای که میگن بخونین هر سوالی داشته باشین جوابشو می بینن خوندم 

یک پسری هست میشناسمش

اونو تو خواب دیدم بهم میگفت منتظرت می مونم تا بیایی نظرتون چیه شما دیدین اتفاق افتاد

ب منم میگی چه سوره ای خوندیمنم بخونم :/

اره عزیزم

. برای این منظور، مستحب است که این سوره‌ها را هفت بار قبل از خواب و با طهارت و در جای پاک و در جامه پاک و رو به قبله و به پهلوی راست بخوابید و نیت کنید. اگر در شب اول نتیجه نگرفتید، در شب‌های بعد نیز می‌توانید این عمل را تکرار کنید. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اسم سوره ش چیه؟ب چه منظوری استفاده میشه

وَالشَّمْسِ»، «وَاللَّیْلِ»، «وَالتین»، «إخلاص»، «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ»، «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النّٰاسِ» ر سوره ها هستن عزیزم 

هر سوالی  داری  که جوابشو تو خوب ببینی 

وَالشَّمْسِ»، «وَاللَّیْلِ»، «وَالتین»، «إخلاص»، «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ»، «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النّٰاسِ» ر سوره ها هستن عزیزم 

اگر ندیدی ادامه بده نوشته ممکنه شب هفتم ببینی ولی اکثرا شب اول با دوم می بینن

اگر ندیدی ادامه بده نوشته ممکنه شب هفتم ببینی ولی اکثرا شب اول با دوم می بینن