2777
2789

من با پست زیاد کار کردم میدونم چطوره فقط تیپاکس اولین باره سوالم اینه که 

همکارم برای من بسته از طریق تیپاکس قرار بوده بفرسته منتها از محل کارم گفتن پیامک میاد ولی فعلا خبری نیست بسته هم خیلی مهمه منم چند روزه منتظرم خبری نیست نمیتونم تمام وقت خونه باشم به خاطر دریافت یه بسته 

میخوام ببینم حتما پیامک میاد ؟ یا نه یهو ناغافل میارن ؟

به نزدیک ترین شعبه بری بسته بهت تحویل میدن

اینکه جواب سوال من نیست عزیزم 

وقتی من هیچ اطلاعی از بسته مثل کد رهگیری  ندارم که نمیشه برم بسته بگیرم 

میخوام ببینم روزی که ارسال شده پیامک میاد یا نه 

چون اون به من گفته پیامک میاد میخوام این رو بدونم شما تجربه اش رو داشتی ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه جواب سوال من نیست عزیزم وقتی من هیچ اطلاعی از بسته مثل کد رهگیری ندارم که نمیشه برم بسته بگیر ...

بله یبار با تیپاکس بسته تحویل کردم 

و کد رهگیری برام ارسال شده

تموم شده انقضا ذات بعضیاتون🗿

تیپاکس معمولا دو سه روزه میاد به نزدیک ترین تیپاکس نزدیک ادرسی که دادین و زنگ یا پیامک میدن بهتون 

اگه هزینه هم ارسال کننده نده که معمولا نمیدن 

اونجا باید برای دریافت بسته هزینش هم بدین

تیپاکس معمولا دو سه روزه میاد به نزدیک ترین تیپاکس نزدیک ادرسی که دادین و زنگ یا پیامک میدن بهتون اگ ...

مجددا زنگ زدم از همکارم پرسیدم گفت دیروز فرستاده 

فعلا که از پیامک و تماس خبری نیست هزینه اش هم آره پس کرایه است باید خودم پرداخت کنم در جریان پرداخت هزینه هستم 

آدرس و شماره تماس دادم امیدوارم بیارن دم در خونه واقعا حال ندارم برم بیرون 😂

مرسی از توضیحاتت🌸