2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم خیلی هم بد نیستن

210 بازدید | 16 پست

چند باری اینجا ازشون بد گفتم عذاب وجدان دارم 

ولی خوبی هایی هم دارن 

راستش من بعد اشنایی با نی نی سایت خیلی روشون حساس شدم و این حساسیت خودم هم چیز خوبی نیست 

مثال مادرم یه چیز میگه برام مهم نیس مادرشوهرم همونو میگه ناراحت میشم 

درکل خواستم اینجا یکبار اعتراف کرده باشم به عنوان یادگاری 

وقتی اکانتت رو شناسایی کردن :

#نه_به_اعتراف_اجباری‍ 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دقیقا همینه مثلا جاری رو بولد کردن 

هفته ی پیش موهامو رنگ کرده بودم دخترحالم دید خوشش اومد گفت منم میخوام همینجوری رنگ کنم من تازه خوشحالم شدم ولی دیروز جاریم دیدنی گفت منم میخواستم رنگ کنم و فلان به من برخورد 

طبیعتا مادر شوهر مادر خودت نیست پس حق نداره حرفایی که یه مادر به بچش میزنه رو بگه و ممکنه ناراحت کننده باشه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

طبیعتا مادر شوهر مادر خودت نیست پس حق نداره حرفایی که یه مادر به بچش میزنه رو بگه و ممکنه ناراحت کنن ...

دیگه حالا من خوب گفتم تو باز خرابش نکن رفیق 

نه واقعیتشو گفتم .

حالا راجب من نه راجب بچه یا زندگیمون نظری بده مادرم میگم حق داشت ولی اون بگه میگم دخالت بود 

درصورتی که اونم مادره خوب بگه مگه چی میشه

آره دقیقا همینه مثلا جاری رو بولد کردن هفته ی پیش موهامو رنگ کرده بودم دخترحالم دید خوشش اومد گفت من ...

اره دیدی انگار رو خانواده شوهر حساس میشیم نباید هیچی بگن 

منم اینطوری داشتم 

زیاد به حرفای کاربرای این جا نگاه نکن اکثرشون دروغ هم میگن تا خانواده شوهر رو بیشتر بد جلوه بدن شاید اصلا در واقعیت این طور نباشن خانواده شوهر نزار حرفای کاربرای نی نی سایت روت تاثیر بزاره بیشترشون بچه مدرسه ای هستن که هیچی از زندگی نمیدونن