2777
2789

روانپزشک

تستش میکنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بهداشت ارجاع میده

نه بهداشت جای خوبی ارجاع نداده به یک بهداشت دیگه ارجاع داده خانمه خواست ارزیابی حسی حرکتی بگیره که اونم کامل نگرفت جواب درست درمون نداد 

به من گفتن متخصص اطفال برو

نه،روانپزشک اطفال،یه نیم ساعت سوال جوابش میکنه بعد نتیجه رو بهتون میگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ببخشید مطمئنی کاهش؟آخه معمولا برای افزایش تمرکز راهکار میخوان...بعدشم ADHD هم کاهش تمرکز هست نه افز ...

منظورم همین بود که راهکار بدن پسرم واقعا کاهش توجه وتمرکز داره یانه اگه داره باید چیکارکنم

علائمی که ازش دیدی چی بودن میشه توضیح بدی

والا من خودم نمیدونم واسه تاخیر گفتارچندماه قبل بردم بهداشت که یه فرم آورد سوال پرسید از کارهایی که بچه میتونه انجام بده بعد زنگ زد به یه بهداشت دیگه اونم گفت کاهش توجه وتمرکز داره یکم هرچندالان مشکلم گفتارنیست چون داره کم کم حرف میزنه تک کلمه ای رو