2777
2789
عنوان

چرا قبول نمیشم تو شهری

87 بازدید | 17 پست

بخدا هیچکیو قبول نمیکنن از. پنجاه نفر شاید دونفر گاهی یه نفر قبول کنن. شهرمونم کوچیکه رانندگی سخت نیس من خودم قشنگ رانندگی میکنم خانومایی هستن کامل رانندن ولی میان. طفلیا بار سیزدهم. یا هجدهم بیست و ششمین بار من خودم یازدهمین بارم بود و باز قبول نشدم بخدا همه خسته شدیم. اخه چرااااا

بنظرم چون هر بار یه پول مفت ازتون میگیرن هی میندازنتون

به پلیس +۱۰ گزارش بدید

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسرا خیلی سخت گیری میکنن به خاطر حجم زیاد تصادفاتی که هرروز اتفاق میوفته 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

بنظرم چون هر بار یه پول مفت ازتون میگیرن هی میندازنتونبه پلیس +۱۰ گزارش بدید

مامانم همین میگه گفت باید گزارش بدین چه خبرع دیگه  اصلا تعجب بر انگیز.  اصلا انگار هر دفه هممون میدونیم الکی اومدیم و قرار رد شیم

مامانم همین میگه گفت باید گزارش بدین چه خبرع دیگه اصلا تعجب بر انگیز. اصلا انگار هر دفه هممون میدو ...

برید گزارشسون رو بدید

بنظر میاد افسره با اموزشگاه تبانی کرده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

افسرا خیلی سخت گیری میکنن به خاطر حجم زیاد تصادفاتی که هرروز اتفاق میوفته

درسته ولی وقتی  طرف قشنگ رانندس چطور رد میشه   قبلنا اینطور نبود نهاااایت پنجمین بار قبولشون میکردن ولی حالاا.  اصلا یه وضعیه ممکنه اصلا ۳۰بار هم قبول نشی اونم یه خودکار دارن سریع مینویسن مردود 

بعضی شهرها متاسفانه اینجورین تا رابط افسره رو پیدا نکنی و رشوه ندی قبول نمیکنند

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بعضی شهرها متاسفانه اینجورین تا رابط افسره رو پیدا نکنی و رشوه ندی قبول نمیکنند

وای من دوستم بعد یکسال قبول شد طفلی میگفت سپردم به یکی از فامیلامون که دوست افسر بوده  دیگه همون جا. قبول شد تمام 

درسته ولی وقتی طرف قشنگ رانندس چطور رد میشه قبلنا اینطور نبود نهاااایت پنجمین بار قبولشون میکردن ...

دیگه روز به روز بدتر میشه متاسفانه منم بار هفتم دیدم قبول نشدم خودم دیگه نرفتم اعصابم به هم ریخت هوای گرم و جمعیت زیاد حوصلم سر رفت دیگه نرفتم دنبالش در حالی که از نظر مربیم و همسرم که 30 ساله گواهینامه داره و رانندگیش عالیه  خوب بودم ولی از نظر افسر هیچی بلد نبودم  همشم سر پارک دوبل و دنده عقب رد میشدم 🥲

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

وای من دوستم بعد یکسال قبول شد طفلی میگفت سپردم به یکی از فامیلامون که دوست افسر بوده دیگه همون جا. ...

خوب شما هم باید همون دوست افسر رو شرینی بدی تا قبول بشی شهرهای کوچک اینطوره متاسفانه چون نظارتی نیست

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من ۱۱بار اونی که ۲۶بارش بود چه دلی داشت

موقعی که میرفتم یه خانمی افسر قبولش کرد چون داشت کاردکسش تموم میشد ، یکیم بود بار بیست و دومش قبول شد در عوض دیدی پسرا رو فرت و فرت قبول میکنن 

خوب شما هم باید همون دوست افسر رو شرینی بدی تا قبول بشی شهرهای کوچک اینطوره متاسفانه چون نظارتی نیست

به نظرم  دیگه باید به عموم رو بندازم چون  نیرو انتظامی افسررو میشناسه  شاید باورت نشه حتی خودم این بار نفهمیدم چرا رد شدم. ولی   عین باد هممون پیاده میکنه سریع و تموم انگار از سرش بازمون میکنه

موقعی که میرفتم یه خانمی افسر قبولش کرد چون داشت کاردکسش تموم میشد ، یکیم بود بار بیست و دومش قبول ش ...

اره   من باید قبول شم. کلا باید خودم راننده شمدچون خودم باید برم سرکار